Dede Torun Evi'ne Sevgi Dolu Ziyaret

Pursaklar Belediyesi Engelliler Sosyal Tesisi’ndeki özel gereksinimli gençler, Dede Torun Evi’ne sürpriz bir ziyaret gerçeklestirdi.

Dede Torun Evi'ne Sevgi Dolu Ziyaret
Sosyal hayata daha aktif katilimlarini saglamak, yasam kalitelerini yükseltmek için çesitli sosyal ve kültürel aktivitelerle hizmet veren Pursaklar Belediyesi Engelliler Sosyal Tesisi’nin özel gereksinimli gençleri, yaslilarin huzurla vakit geçirdigi Dede Torun Evi’ne sürpriz bir ziyaret gerçeklestirdi. Gelen misafirlere çay ve çorbanin ikram edildigi Dede Torun Evi’nde yaslilarin ellerini öpüp, onlarla yakindan ilgilenen özel gençler, büyükleriyle bol bol sohbet ederek keyif dolu vakit geçirdi.

Özel gençlerin ve büyüklerin yüzlerindeki bir tebessümün kendileri için büyük moral ve motivasyon kaynagi oldugunu belirten Belediye Baskani Ertugrul Çetin, “Özel gereksinimli gençlerimiz, Dede Torun Evimizi ziyaret ederek büyüklerimizle keyif dolu vakit geçirdi. Kusaklar arasi iletisimin güçlendirilmesinin amaçlandigi Dede Torun Evlerimizde kusaklari birbirine yakinlastirmak, gelenek ve göreneklerin gelecek kusaklara birincil agizdan aktarilmasi için gençlerimizi büyüklerimizle bulusturuyoruz. Engelli kardeslerimizi sosyal hayata en iyi sekilde entegre etmek için yeni hizmet alanlarinin yani sira, kültürel etkinlikler üretmek için var gücümüzle çalismaya devam edecegiz’’ dedi.

Kaynak: İHA