Kütahya Evliya Çelebi Hastanesi'nde 48 Saglik Çalisani Göreve Basladi

Kütahya Saglik Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) Evliya Çelebi Egitim ve Arastirma Hastanesinde 48 saglik personelinin göreve basladigi bildirildi.

Kütahya Evliya Çelebi Hastanesi'nde 48 Saglik Çalisani Göreve Basladi
Yeni göreve baslayan saglik personellerine oryantasyon egitimleri çerçevesinde hastanede bir toplanti gerçeklestirildi.

Toplantiya Bashekim Dr. Ögr. Üyesi Sertas Eraslan, Saglik Bakim Hizmetleri Müdürü Çigdem Zeren, Bashekim Yardimcisi Uz. Dr. Mustafa Yilmaz, Müdür Yardimcilari ve Egitim Hemsireleri katildi.

Toplantida, yeni göreve baslayan personele hayirli olsun dileklerinde bulanan, Bashekim Sertas Erarslan, “Öncelikle ilimize ve hastanemize hos geldiniz. Türkiye Cumhuriyeti Devletimizin birer memuru olmaya hak kazandiniz ve göreve baslamis bulunuyorsunuz. Bundan sonra sizler birer örnek kisilersiniz. Hastanemize gelen insanlar ile en yakin olan sizler olacaksiniz. Öncelikle insanlarla iliskileriniz her zaman iyi olsun. Karsilikli sevgi ve saygi içinde, biraz anlayis, biraz empati ve bilgilendirme yaparak çalisirsaniz, insanlardan hem dua alirsiniz hem daha mutlu olursunuz. Sizlere böyle çalismayi tavsiye ederim. Bizde yönetim olarak, memuriyette davranis biçimi, mesai saatleri ve arkadaslarina uyum, amirlere ve mesleki büyüklere saygi konusunda, isinizin basinda daha dikkatli olmanizi istiyoruz. Bundan sonra hastanemizi taniyacaksiniz. Çalisma birimleriniz belirlendi. Ne zaman bir sorununuz oldugunda öncelikle bagli bulundugunuz Saglik Bakim Hizmetleri Müdürlügü ve tabi ki sonrasinda bizlerin kapisi her zaman açik her zaman bize gelebilirsiniz. Mesleki hayatinizda basarilar diliyorum. Hayirli Ugurlu olsun “dedi.

Kaynak: İHA