Marmaris'te Bisiklet Yarisi Için Geri Sayim Basladi

Mugla’nin Marmaris ilçesinde 29 Mayis’ta düzenlenecek olan, hem yaris hem tatil konseptli Türkiye’nin ilk bisiklet yarisi olma özelligini tasiyan Uluslararasi Santini Queens Of The Aegean Boostrace için geri sayim basladi.

Marmaris'te Bisiklet Yarisi Için Geri Sayim Basladi


Marmaris’ten start alip Akyaka’da tamamlanacak bisiklet yarisi Santini Queens Of The Aegean Boostrace için geri sayim basladi.

29 Mayis’ta düzenlenecek yaris için su ana kadar 250’den fazla basvuru yapildi. Yaris 80 km ve 145 km olmak üzere iki rotadan olusuyor.

Türkiye’de ilk kez Boost Sport tarafindan gerçeklestirilecek olan Santini Queens Of The Aegean Boostrace Marmaris merkezden baslayip, Marmaris’in tirmanislarinda devam edip Gökova üzerinden Akyaka’da sona erecek. Iki parkur olan yarista sporcular 80 km’lik kisa veya 145 km’lik uzun parkuru tamamlayacaklar. Kisa parkura katilanlar 80 km’lik kisa parkurun sadece 8,5 km’si olan Kiran Tirmanisi etabinda yarisacaklar. Uzun parkura katilanlar ise önce 10 km’lik Sarniç ve 8,5 km’lik Kiran tirmanisinda yarisacak. Parkurun diger kisimlarinda ise yarismacilar Marmaris’in tadini çikararak sürüse devam edebilecek. Kraliçe etaplarinin bitis çizgisinin hemen ardindan ise Boostzone yiyecek, içecek, dinlenme hizmetleri ve eglenceler katilimcilari bekleyecek.

Santini Queens of The Aegean, Kültür Turizm Bakanligi Türkiye Turizm Tanitim ve Gelistirme Ajansi TGA, Marmaris Kaymakamligi ve Marmaris Belediyesi’nin destegiyle gerçeklesecek.
Kaynak: İHA