Manisa'yi 'Anadoluyuz Biz' Projesi Ile Yakindan Tanidilar

Gençlik ve Spor Bakanligi tarafindan yürütülmekte olan ‘Anadoluyuz Biz’ projesi çerçevesinde Tekirdag ilinden gelen 40 genç 4 günlük program ile Manisa’nin tarihi ve kültürünü yakindan tanima firsatini yakaladilar.

Manisa'yi 'Anadoluyuz Biz' Projesi Ile Yakindan Tanidilar
Gençlik ve Spor Bakanligi tarafindan yürütülmekte olan ‘Anadoluyuz Biz’ projesi çerçevesinde Tekirdag ilinden gelen 40 üniversite ögrencisi 4 günlük program çerçevesinde Manisa’nin tarihi ve kültürel mekanlarini gezen gençler, çesitli etkinlikler gerçeklestirdi. Proje çerçevesinde ögrenciler sehit ve gazi ailelerini, Osmanli Müzesi, Mevlevihane, Osmanli Müzesi, Tip Müzesi, Muradiye Cami, Sultan Cami, Sart harabeleri, tarihi Kula evleri, Kula Peri Bacalari basta olmak üzere tarihi ve turistik yerleri de ziyaret ederek Manisa’nin kültürü ve tarihi hakkinda da bilgi sahibi oldu. Ögrenciler ayrica Manisa Sehir Hastanesinde tedavi gören çocuklari ziyaret ederek çesitli hediyeler verdiler ve Sevgi Evlerinde kalan çocuklara yönelik sportif ve aktiviteler gerçeklestirdiler.

Ziyaretlerde duyarliliklarini da gösteren ögrenciler çevre temizligi ve kuslar için de dogaya yem biraktilar. Katilimci gençler ise Gençlik ve Spor Bakanligina ve Manisa Gençlik ve Spor Il Müdürlügüne tesekkür etti.

4 günlük Manisa programini tamamlayan ögrencilere Manisa Gençlik ve Spor Il Müdürlügü Egitim, Sosyal ve Kültürel Faaliyetler Sube Müdürü Halit Durmaz tarafindan katilim belgeleri takdim edildi.
Kaynak: İHA