Aksa Akrilik'e Hezarfen Projesinden 2 Ödül

Akrilik elyaf üreticisi Aksa Akrilik, ödüllerine yenilerini ekledi. 2017’den bu yana 9 patent basvurusu yapan sirket, Hezarfen Bursa-Yalova projesinin patent ve marka basvurusu alanlarinda Yalova birincisi oldu.

Aksa Akrilik'e Hezarfen Projesinden 2 Ödül
Sanayi ve Teknoloji Bakanligi himayesinde, Türk Patent ve Marka Kurumu, Bursa Ticaret ve Sanayi Odasi ile Yalova Ticaret ve Sanayi Odasi is birligiyle hayata geçirilen ‘Hezarfen Bursa-Yalova’ projesinde ödül kazananlar belli oldu. Aksa Akrilik, 2017’den bu yana 9 patent basvurusu yaparak Yalova birinciligine ulasti. Sirket ayrica marka basvurusu sayisinda da ilk siraya yerlesti ve bu alanda da ödüle layik bulundu. Hezarfen Bursa-Yalova projesi, KOBI’lerin inovasyon kapasitesini artirma amaciyla önem tasiyor.

“Yenilikçi fikirlerimizle rekabet üstünlügü olusturuyoruz”

Aksa Akrilik Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Cengiz Tas, Hezarfen Bursa-Yalova projesi kapsaminda ödül kazanmaktan mutluluk duyduklarini dile getirdi. Sürdürülebilir deger olusturma misyonuyla tekstil sektöründe öncü rol üstlendiklerini kaydeden Tas, “Ar-Ge Merkezimizde operasyonel mükemmellik ve sürdürülebilirlik hedeflerimiz dogrultusundaki çalismalarimiz hiz kesmeden devam ediyor. Rekabet üstünlügü saglayabilmenin ve farklilasmanin en güçlü yolu, yenilikçi fikirlerle katma deger olusturmaktan geçiyor. Bu düsünceyle geçtigimiz yil Ar-Ge projelerine 43 milyon TL bütçe ayirdik. Inovatif ve sürdürülebilir çözümlerimiz sayesinde basariya ulastik. Tüm Aksalilari tebrik ediyorum” dedi.

Kaynak: İHA