Pursaklar Basin Akademisi'nin Egitimleri Cem Ögretir Ile Basladi

Pursaklar Belediyesince organize edilen, deneyimli gazetecilerin tecrübelerini paylasacagi Basin Akademisi, Cem Ögretir’in "Sunuculuk ve Spikerlik" konulu egitim semineri ile basladi.

Pursaklar Basin Akademisi'nin Egitimleri Cem Ögretir Ile Basladi
Deneyimli gazetecilerin, sosyal medyadaki gelismelere, teknoloji kullanimini etkinlestirmeye, algi gücünü artirmaya, haber kaynagina ulasma ve olaylara haberci gözüyle bakabilmeleri amaciyla tecrübelerini paylasilacagi sistematik egitimlerin ilki olan ve Cem Ögretir tarafindan verilen "Sunuculuk ve Spikerlik" konulu egitim semineri ile Basin Akademisi basladi.

Deneyimli gazetecilerin 3 hafta boyunca tecrübelerini paylasacagi Basin Akademisine katilan Baskan Ertugrul Çetin, gençlerin heyecanina ortak oldu.

Basin Akademisinin genç gazetecilerimize, yeni firsat kapilari açacagini düsünüyorum”

Egitim semineri öncesi açilis konusmasi yapan Belediye Baskani Ertugrul Çetin, "Korona virüs nedeni ile 2 yil ertelemek zorunda kaldigimiz, birbirinden degerli ve deneyimli gazetecilerimizin tecrübelerini paylasacagi Basin Akademisi basladi.

Bugün burada bulunan katilimcilarimizin her biri gazetecilik alanina ilgi duyan ve isin inceliklerini ögrenmek isteyen kardeslerimiz. Bu egitim programinin genç gazetecilerimize, yeni firsat kapilari açacagini düsünüyorum. Çünkü tecrübe bu alanin en önemli payesidir. Önümüzdeki yillarda bu alanda çalisacak olan kardeslerimize muvaffakiyetler diliyor, egitim seminerimizin hayirlara vesile olmasini temenni ediyorum’’ dedi.

14-29 Mayis tarihleri arasinda verilecek olan Basin Akademisi egitimleri gazeteci Oya Eren, Melik Yigitel, Zafer Sahin, Zafer Kiraz, Gökhan Gerçek ve Serkan Bayam’in seminerleri ile devam edecek.
Kaynak: İHA