Manisa TSO TOBB Delegeleri TOBB 78. Genel Kurulu'na Katildi

Mania Ticaret ve Sanayi Odasi (MTSO) Yönetim Kurulu Baskani Mehmet Yilmaz ve Manisa TSO , Türkiye Odalar ve Borsalar Birligi (TOBB) Delegeleri, TOBB 78. Genel Kurulu’na video konferans sistemi üzerinden katilim sagladi.

Manisa TSO TOBB Delegeleri TOBB 78. Genel Kurulu'na Katildi
TOBB 78. Genel Kurulu, M. Rifat Hisarciklioglu’nun baskanliginda gerçeklestirildi.

Genel Kurula Manisa TSO TOBB Delegeleri Mehmet Yilmaz, Atilla Altuntas, Çagri Tuatay, Ibrahim Akdogan, Ismail Çaliskan, Hüseyin Tuncer, Rifat Emin Uygur, Yahya Caymaz ve Manisa TSO Genel Sekreteri Filiz Kavakli katildi.

Manisa TSO Yönetim Kurulu Baskani Mehmet Yilmaz Genel Kurul ile ilgili yaptigi degerlendirmede, “Üst kurulusumuz TOBB’un 78. Genel Kuruluna odamiz TOBB delegeleri ile birlikte katildik. Ülkemiz ve is dünyamiz için birbirinden degerli çalismalar gerçeklestiren Türkiye Odalar ve Borsalar Birligimizin 78. Genel Kurulu’nun hayirli olmasini diliyor, is dünyamizin güçlü sesi olan, bizlerin ve üyelerimizin taleplerine her daim destekte bulunan TOBB Baskanimiz Rifat Hisarciklioglu’na, tüm oda ve borsalarimiza tesekkür ediyorum. Ülkemizin gelecegi için çok çalisarak hep birlikte kalkinmaya, büyümeye ve ilerlemeye devam edecegiz” dedi.

Kaynak: İHA