Jandarma Özel Vatandaslari Unutmadi

Aksaray’da jandarma ekipleri Engelliler Haftasi nedeniyle rehabilitasyon merkezinde tedavi gören özel vatandaslari ziyaret ederek unutulmaz bir gün yasatti.

Jandarma Özel Vatandaslari Unutmadi
10-16 Mayis tarihleri arasinda kutlanan Engelliler Haftasi nedeniyle Aksaray Il Jandarma Komutanligi ekipleri birçok etkinlik düzenledi.

Etkinlikler çerçevesinde Aksaray Bakim Rehabilitasyon ve Aile Danisma Merkezini ziyaret eden jandarma ekipleri burada tedavi gören özel vatandaslarla bulustu. Gün boyu onlarla birlikte olan jandarma ekipleri saatlerce sohbet edip çesitli oyunlar oynadi. Birbirinden güzel yarismalar yaparak özel vatandaslarin yüzlerini güldüren jandarma ekipleri sicak yaklasimlariyla onlara unutulmaz bir gün yasatti. Mutluluklari gözlerinden okunan özel vatandaslar jandarma ekiplerine tesekkür etti.

Il Jandarma Komutanligindan yapilan açiklamada, “Engellilere sahip çikmak, onlarin sorunlarinin çözümüne katkida bulunmak, yasamlarini kolaylastirici önlemler almak ve sosyal hayata katilimlarini saglamak için çalismalarimiza devam edilecektir” denildi.
Kaynak: İHA