Engelli Bireyler Geyikleri Besleyip 'Füme' Ve Garip' Ile Eglendi

Kastamonu’da engelli bireyler jandarma ekiplerinin egitimli köpeklerinin gösterilerini izleyip geyikleri besleyerek eglendi.

Engelli Bireyler Geyikleri Besleyip 'Füme' Ve Garip' Ile Eglendi
Kastamonu Il Jandarma Komutanliginca 10-16 Mayis Dünya Engelliler Haftasi çerçevesinde, sorumluluk bölgesinde bulunan engelli vatandaslar ve aileleri, unutulmadiklarini hissettirmek ve jandarmayi hatirlayacaklari hos bir ani birakmak amaciyla Il Jandarma Komutanliginda agirlandi. Asayis, komando, trafik, motorize trafik ekipleri tarafindan engelli bireyler ve ailelerine özel tanitimlar yapilarak jandarmanin envanterinde bulunan araçlar tanitildi. Jandarmanin egitimli köpekleri ’ Füme’ ve ’ Garip’ ile çesitli gösteriler düzenlendi.

Etkinlikte, jandarma personeli ile birlikte Il Jandarma Komutanligi yerleskesinde bulunan geyikler ziyaret edilerek birlikte beslendi. Etkinlikte çesitli ikramlarda bulunulan vatandaslara Jandarma Çocuk Dergisi, jandarma sapkasi, boyama kitaplari ve çesitli hediyeler verildi.

Kastamonu Il Jandarma Komutanligina bagli ilçe jandarma komutanliklari ekipleri tarafindan da ilçelerde bulunan engelli vatandaslar unutulmayarak evlerinde ziyaret edildi.
Kaynak: İHA