ABB'nin LGS Ve YKS Deneme Sinavlarina Yogun Ilgi

Batikent Final Okullari ile is birligi yapan Ankara Büyüksehir Belediyesi Kadin ve Aile Hizmetleri Daire Baskanligi, Liselere Geçis Sistemi (LGS) ve Yüksekögretim Kurumlari Sinavina (YKS) hazirlanan adaylar için ödüllü ücretsiz deneme sinavi destegi sagliyor.

ABB'nin LGS Ve YKS Deneme Sinavlarina Yogun Ilgi
Ankara Büyüksehir Belediyesi, ‘ögrenci dostu’ uygulamalarina bir yenisini daha ekledi. Batikent Final Okullari ile is birligi yapan ABB Kadin ve Aile Hizmetleri Daire Baskanligi, Liselere Geçis Sistemi (LGS) ve Yüksekögretim Kurumlari Sinavina (YKS) hazirlanan adaylar için ödüllü ücretsiz deneme sinavi destegi sagliyor. AYM’ler ile Çocuk Kulüpleri’nde ilki LGS için düzenlenen deneme sinavina Baskentli ögrenciler yogun ilgi gösterirken, 21-22 Mayis 2022 tarihlerinde ise YKS için deneme sinavi yapilacak.

LGS’den sonra YKS deneme sinavi yapilacak

Hafta sonunda ilk olarak LGS için gerçeklestirilen deneme sinavina Baskentli ögrenciler yogun ilgi gösterdi. Kent genelindeki Aile Yasam Merkezleri (AYM) ile Çocuk Kulüpleri’nde düzenlenen ücretsiz deneme sinavlari ile ögrencilerin sinav stresi ve heyecanini kontrol etmesini saglamayi ve bilgilerini tazelemeyi amaçladiklarini belirten ABB Kadin ve Aile Hizmetleri Daire Baskanligi Egitim Koordinatörü Nazim Yildiz, “Toplamda 20 merkezde büyük bir katilimla deneme sinavi gerçeklestiriyoruz. Ögrencilerin sinavda yasayacaklari durumu prova etmelerine vesile olmak istiyoruz. 21-22 Mayis’ta da YKS deneme sinavi devam edecek” ifadelerini kullandi.

Ankara Büyüksehir Belediyesi, LGS ve YKS deneme sinavlarina girip her iki gruptan ilk üçe girenlere; scooter, powerboard ve tablet hediye edecek.
Kaynak: İHA