We-Cycle Fuari Ilk 2 Günde 27 Ülke Ve 39 Ilden Ziyaretçi Agirladi

Izmir Büyüksehir Belediyesi tarafindan bu yil ilk kez düzenlenen We-Cycle Çevre ve Geri Dönüsüm Teknolojileri Fuari ilk 2 günde 27 ülke ve 39 ilden ziyaretçilerini agirladi. Tarihi Havagazi Fabrikasinda yapilan fuarin gala yemegine katilan Izmir Büyüksehir Belediyesi Baskan Vekili Mustafa Özuslu, fuarin basarisina deginerek, “Bu gurur hepimizin. Önümüzdeki yillarda fuarin hem sayisal hem içerik olarak büyüyecegine hiç süphem yok” dedi.

We-Cycle Fuari Ilk 2 Günde 27 Ülke Ve 39 Ilden Ziyaretçi Agirladi
Izmir, sürdürülebilir ve çevre dostu bir kent olma yolunda emin adimlarla ilerliyor. Kentte atik olusumunun engellenmesi, azaltilmasi ve kaynaginda dönüstürülmesi amaciyla Izmir Büyüksehir Belediyesi ev sahipliginde düzenlenen We-Cycle Çevre ve Geri Dönüsüm Teknolojileri Fuari ilk 2 günü geride birakti.

Fuarin 2. gününde düzenlenen gala yemegine katilan Izmir Büyüksehir Belediyesi Baskan Vekili Mustafa Özuslu, “Bugün fuarimizdaki olumlu gelismeleri görünce umutlandim. Bir fuarin ilkini yapmak önemli. Ama ondan daha önemlisi o ilk fuara katilip destek vermek. Izmir Büyüksehir Belediye Baskanimiz Tunç Soyer adina söylemek istiyorum ki, onlar olmasaydi biz bu kadar cesaretli olamazdik. Odalarla, katilimcilarla, sirketlerle, hepimizin ortak çalismasiyla yapildi bu fuar. 10 yil önce Izmir’de geri dönüsüm fuari yapilacagina kimse inanmazdi. Bu gurur hepimizin. Önümüzdeki yillarda fuarin hem sayisal hem içerik olarak büyüyecegine hiç süphem yok” seklinde konustu.



27 ülke ve 39 ilden ziyaret

We-Cycle Fuari 2 günde 39 il ve 23 ülkeden ziyaretçiyi agirladi. Atik yönetimi, geri dönüsüm ve teknolojilerine yönelik yerel yönetim ve is dünyasindan pek çok projenin tanitildigi fuar, sektörün gelecegine isik tutan seminerleri, atölye ve sergileri, ikili is görüsmeleri ile büyük ilgi gördü.
Kaynak: İHA