Kitap Fuari'nda Ihlas Medya Grubu Standina Yogun Ilgi

KOCAELI – Kocaeli Büyüksehir Belediyesi tarafindan düzenlenen 12. Kocaeli Kitap Fuari’nda Ihlas Medya Grubu standina ilgi yogun oldu. Standi ziyaret eden vatandas ve çocuklara ise Ihlas Vakfi kitaplari ile Türkiye Çocuk Dergileri hediye edildi.

Kitap Fuari'nda Ihlas Medya Grubu Standina Yogun Ilgi
Kocaeli Büyüksehir Belediyesi tarafindan düzenlenen 12. Kocaeli Kitap Fuari’nda Ihlas Haber Ajansi ve Türkiye Gazetesi stant açti. Pandemi sebebiyle ara verilen kitap fuari, 2 yilin ardindan tekrardan kapilarini açti. Kocaeli Kongre Merkezi’nde 315 yayinevi, 40 sahaf, 380 yazar ve 70 STK’nin katilimiyla gerçeklestirilen fuarda Ihlas Medya Grup’ta stant açti. Stantta ziyaretçilere Ihlas Haber Ajansi ve holding bünyesinde bulunan Ihlas Vakfi, Türkiye Gazetesi ve Ihlas Pazarlama’nin faaliyetleri hakkinda bilgiler aktarilarak, Hakikat Kitapevi’nin kitaplari sergilendi.

Fuara yogun ilgi oldugunu söyleyen Kocaeli Ihlas Pazarlama sorumlusu Mehmet Selim, “Ihlas Holding bünyesinde bulunan Ihlas Haber Ajansi, Ihlas Vakfi, Ihlas Pazarlama ve Türkiye Gazetesi olarak stant açtik. Halkimizin teveccühü ve ilgisi bu sene çok fazla, umarim her sene bu senlik devam eder. Katilanlara ve bu organizasyonu düzenleyenlere tesekkür ediyorum. Standimizi ziyaret eden bütün vatandaslarimiza gerek ücretsiz gerek cüzi bir miktarda kitaplarimiz takdim edilmektedir. Ihlas Vakfi olarak düzenledigimiz kitaplari dünyanin birçok ülkesine ve onlarin bulundugu dile bastirilip gönderilmektedir” dedi.



“Türkiye Çocuk Dergisi’ni çocuklara hediye ediyoruz”

Kocaeli Türkiye Gazetesi dagitim sorumlusu Osman Tosun ise, “Fuar sebebiyle burada bulunmaktayiz ve Hakikat Kitapevi’nin kitaplarini da burada vatandaslara sunuyoruz. Türkiye Çocuk Dergisi ile de ayrica hizmet vermekteyiz. Dergi her ay düzenli olarak Türkiye Gazetesi’nin yaninda çocuklara hediye olarak verilmektedir. Fuara yogun ilgi var, gelecek yillarda fuarin devam etmesini bekliyoruz. Türkiye Gazetesi 1970 yilindan beri halkimiza hizmet vermekte ve abone sistemiyle dagitilmaktadir. Arzu edenlerin evine ve is yerlerine kadar götürmekteyiz. Bir aylik abone ücreti sadece 60 TL’dir" diye konustu.

Kaynak: İHA