Kepez Devlet Hastanesi'nden Hemsirelere Özel Etkinlik

Kepez Devlet Hastanesi 12-18 Mayis Hemsireler Günü sebebiyle düzenlenen etkinliklerde yilin hemsiresi, annesi ve ebesi belirlenirken, etkinliklerin son etabinda doga yürüyüsü yapildi.

Kepez Devlet Hastanesi'nden Hemsirelere Özel Etkinlik
Kepez Devlet Hastanesi 12-18 Mayis Hemsireler Günü nedeniyle bir dizi etkinlik düzenlendi.

Hastanenin konferans salonunda baslayan programa Il Saglik Müdürü Op. Dr. Ismail Basibüyük, Personel Hizmetleri Baskani Dr. Ibrahim Çetin, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Baskan Yardimcilari Nilüfer Yilmaz, Dr. Yusuf Günay, Uzm. Dr. Ali Vefa Sayraç, Bashekim Op. Dr. Ramazan Gürkan ile saglik çalisanlarinin katildi.

Programin açilis konusmalarinin ardindan hastane çalisanlarini arasindan ‘Yilin Annesi’ Serife Özen Çaylan’a, ’Yilin Ebesi’ Safiye Kaya’ya ve ’Yilin Hemsireleri’ Sezgi Kiran Ince ve Derya Nur Çamsari’ya plaket takdim edildi. Kepez Devlet Hastanesi saglik çalisanlarindan olusan orkestranin müzik dinletisi ile devam eden program pasta kesimi ve toplu fotograf çekimi ile program sona erdi.

Öte yandan, Hemsireler Haftasi dolayisiyla gerçeklestirilen etkinliklerin son ayagi Alacasu-Phasilis- Cennet koyu yürüyüs etabi sona erdi.
Kaynak: İHA