Elazig'da Engelliler Ve Trafik Haftasi Etkinlikleri

Elazig’in Kovancilar ilçesinde engelliler ve trafik haftalari çerçevesinde bir dizi etkinlik yapildi.

Elazig'da Engelliler Ve Trafik Haftasi Etkinlikleri
7 - 13 Mayis Trafik Haftasi ve 10 - 16 Mayis Engelliler Haftasi dolayisiyla Kovancilar ilçesinde Ilçe Emniyet Müdürlügü, Ilçe Bölge Trafik Istasyon Amirligi, Elazig Mavi Isik Otizm Dernegi ve rehabilitasyon merkezi isbirligi ile bir dizi etkinlik gerçeklestirildi.

‘ Yayalar Için 5 Adimda Güvenlik’ temasiyla, yayalar ve sürücülerin bilgilendirilmesi için ekiplerinin kontrolünde yayalar ve araçlar durdurularak bilgilendirme metinleri ve brosürler dagitildi. Ardindan polis ekipleri engelli çocuklari ziyaret ederek bir araya geldi. Engelli çocuklar polisler ile keyifli dakikalar geçirdi.

Yapilan çalisma hakkinda bilgi veren Ilçe Emniyet Müdürü Suat Kutbay: “ Bu gün iki önemli haftanin denk gelmesiyle müdürlügümüze bagli birimler, egitim merkezi ve Mavi Isik Otizm Dernegi ve çok kiymetli özel çocuklarimizla birlikte trafik güvenligimizi saglamak ve kontrol altinda tutmak adina vatandaslarimizi bilgilendirdik. Ayrica bu çalismamiz Engelliler Haftasi içinde olmamiz sebebiyle, özel çocuklarimizla hayata geçirildi. Engelli bireylerin toplumumuzun aynasi oldugunu ve her birimize emanet olduklarini hiçbir zaman aklimizdan çikarmamaliyiz. Unutmayalim ki sevginin asamayacagi hiçbir engel yoktur” dedi.

Kaynak: İHA