Çayirova'da Engelsiz Sanat Sergisi

Çayirova Belediye Baskani Bünyamin Çiftçi, özel çocuklarin yaptigi birbirinden güzel resimlerden olusan engelsiz sanat sergisini gezdi.

Çayirova'da Engelsiz Sanat Sergisi
Çayirova’da yasayan özel çocuklarin yaptiklari resimlerden olusan “Engelsiz Sanat” sergisi açildi. Engelliler haftasi dolasiyla düzenlenen etkinlik çerçevesinde Çayirova Belediyesi binasinin giris katinda sergilenen resim sergisinin açilisini Çayirova Belediye Baskani Bünyamin Çiftçi ve Kent Konseyi Baskani Yunus Ergüz yapti.

Çayirova Belediyesi “Lezzet Engel Tanimaz’’ ve “Yetenekli Eller’’ yarismasi gibi farkindalik olusturan etkinliklere bir yenisini ekledi. Engelliler Haftasi dolasiyla ilçede yasayan özel çocuklarin evlerinde yaptiklari birbirinden güzel resimler belediyede sergilendi. Engelsiz Sanat temali resim sergisinin açilisini yapan Çayirova Belediye Baskani Bünyamin Çiftçi ve Kent Konseyi Baskani Yunus Ergüz resimleri tek tek inceleyerek çocuklarla özel ilgilendi. Baskan Çiftçi, özel çocuklara hediye verdi ve hatira fotografi çektirdi. Özel çocuklarin yaptiklari resim sergisi bir hafta açik kalacak.
Kaynak: İHA