Aksehir'de Serdar Tuncer'le Muhabbet Ve Siir Dolu Gece

Konya’nin Aksehir Ilçe Belediyesi tarafindan düzenlenen 6. Kitap Fuari çerçevesinde Aksehir’e gelen sair ve TV Programcisi Serdar Tuncer Aksehirli sevenleriyle bulustu.

Aksehir'de Serdar Tuncer'le Muhabbet Ve Siir Dolu Gece
Tuncer ilk olarak Cumhuriyet Meydani’ndaki fuar alaninda hayranlarina kitaplarini imzaladi. Yogun ilginin oldugu kitap imzalama etkinliginde stant önünde uzun kuyruklar olustu. Kitap imzalama etkinliginin ardindan Aksehir Belediye Baskani Salih Akkaya ve Aksehir Belediyesi Kültür ve Sosyal Isler Müdürü Ibrahim Öncel ile kisa bir sehir turu yapan Serdar Tuncer, Aksehir’in tarihi dokusuna hayran kaldi. Tuncer, tarihi evlerin bulundugu sokaklar ve Aksehir Nasreddin Hoca Evi’ni gezdi.

Serdar Tuncer, Aksehir Kültür Merkezi’nde düzenlenen etkinlikle de söylesi gerçeklestirdi. Vatandaslarin yogun ilgi gösterdigi programda düsündüren ve yer yer duygulandiran anlatisi ile gönüllere hitap eden Tuncer söylesisini siirleriyle de taçlandirdi. Serdar Tuncer, salonu dolduran Aksehirlilere okudugu siirlerle essiz bir gece sunarken Aksehir’in güzel insanlariyla bulusmaktan büyük mutluluk duydugunu belirterek, Aksehir Belediye Baskani Salih Akkaya ve etkinligi düzenleyen herkese tesekkür etti.

Aksehir Belediye Baskani Salih Akkaya; Serdar Tuncer’i bir kez daha Aksehir’de agirlamaktan mutluluk duyduklarini belirterek güzel söylesisi için Tuncer’e tesekkür ederek bir plaket takdim etti.
Kaynak: İHA