Vali Epcim Göçmen Kanaat Önderleriyle Bulustu

Vali Cüneyt Epcim, göçmen kanaat önderleriyle bir araya geldi. Toplantida uyum süreçlerine yönelik bilgi alisverisinde bulunuldu.

Vali Epcim Göçmen Kanaat Önderleriyle Bulustu
Valilik Toplanti Salonu’nda gerçeklestirilen toplantiya Il Jandarma Komutani Jandarma Albay Ramazan Yigit, Il Emniyet Müdürü Ayhan Bodur ile Il Göç Idaresi Müdürü Hüsnü Yagmur katildi.

Vali Epcim, toplantida Bayburt’taki göçmenlerin uyum sorununun üstesinden gelmede son derece basarili olduklarini söyledi.

Göçmenlerin huzur ve güvenliginin temini noktasinda Bayburtlularin da konuya hassasiyetle yaklastigini belirten Vali Epcim, hem Bayburtlu vatandaslara hem de göçmenlere bu noktada tesekkürlerini bildirdi.

Vali Epcim, göç olgusunun istismara son derece müsait olduguna dikkat çekerek yasanabilecek olumsuzluklara iliskin dikkatli olunmasini istedi. Il Göç Müdürlügü tarafindan bu noktada yürütülen çalismalara vurgu yapan Vali Epcim, ilgili kurumlarca yapilan uyarilarin da dikkatle takip edilmesi gerektigini sözlerine ekledi.

Heyetteki göçmen kanaat önderleri ise basta Bayburt halki olarak tüm Türk halkina yardimlari ve misafirperverlikleri dolayisiyla tesekkürlerini bildirdiler.

Toplanti çesitli konularda yapilan bilgi alisverisiyle sona erdi.
Kaynak: İHA