Usak Protokolü Yesil Karaagaç Göledinde 40 Poset Çöp Toplandi

Usak’ta düzenlenen etkinlikle Usak Il Jandarma Komutanligi, il protokolü ve ögrenciler, Yesil Karaagaç Piknik ve Mesire Alanindaki atiklari topladi.

Usak Protokolü Yesil Karaagaç Göledinde 40 Poset Çöp Toplandi
Düzenlenen etkinlige Usak Vali Vekili Muammer Balci, Usak Belediye Baskani Mehmet Çakin, Il Jandarma Komutani Albay Murat Kiliç, Il Emniyet Müdürü Mesut Gezer, Il Milli Egitim Müdürü Bülent Sahin, Usak Orman Isletme Müdürü Gökhan Sahin, Jandarma Ekipleri ve Latife Hanim Anaokulu ögrencileri katildi.

Etkinlikte protokol üyeleri, jandarma personeli ve ögrenciler gölet etrafinda bulunan çöpleri topladi. 40 poset çöp toplanilan etkinlikte, ögrencilerle sohbet de eden protokol üyeleri, anaokulu ögrencilerine çevre temizliginin önemi hakkinda bilgiler verdi.

Konuyla ilgili açiklamalarda bulunan Usak Belediye Baskani Mehmet Çakin, bu bölgede Usak Belediyesi tarafindan yürütülen bir yenileme çalismasinin bulundugunu hatirlatarak, “Usak’imizin dört bir yaninda bulunan mesire alanlarimiza bir yenisini daha kazandirmis olmanin mutlulugunu yasiyoruz” diye konustu.



Miniklerle birlikte yapilan bu çevre temizliginin önemli bir farkindaliga sebep oldugunu da belirten Baskani Çakin, bu mesire alaninin daha da zenginlestirilip güzellestirilecegini anlatti.

Baskan Çakin duyarli olmaya davet etti

Konusmasinda alani ziyaret edecek olan vatandaslardan bir ricada da bulunan Baskan Çakin, “Miniklerle gerçeklestirilen bu temizlik etkinligiyle birlikte halkimizin kullanimina sunulan bu hizmetlerin, vatandaslarimizin sahip çikmasi ile anlam kazanacagini hatirlatmak istiyorum. Bizim tek ricamiz, bu alanin tadi çikarilirken bölgeye zarar verilmemesi. Yakin zamanda insallah burayi daha da zenginlestirip güzellestirecek faaliyetleri hayata geçirecegiz” diye konustu.

Alandaki temizlik çalismalarinin ardindan miniklerle hatira fotografi çektiren protokol üyeleri, ögrencilere günün anisina çesitli hediyeler verdi.
Kaynak: İHA