Merkezefendi'de 19 Mayis'a Özel Gençlik Sergisi

Merkezefendi Belediyesi, Denizli Milli Egitim Müdürlügü ve Hakki Dereköylü Güzel Sanatlar Lisesi isbirliginde 19 Mayis Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayrami’na özel ‘Boy Portre Gençlik Sergisi’ düzenlenecek.

Merkezefendi'de 19 Mayis'a Özel Gençlik Sergisi


Merkezefendi Belediyesi sanatsal ve kültürel faaliyetlerine devam ediyor. Merkezefendi Belediyesi, Denizli Milli Egitim Müdürlügü ve Hakki Dereköylü Güzel Sanatlar Lisesi ortakliginda 19 Mayis Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayrami’nin 103. yil dönümüne özel ‘Boy Portre Gençlik Sergisi’ açilacak. Hakki Dereköylü Güzel Sanatlar Lisesi son sinif ögrencilerinin katkilariyla gerçeklestirilecek olan sergi, 16 Mayis Pazartesi günü saat 18.00’de Merkezefendi Kültür Merkezi’nde sanatseverlerin begenisine sunulacak.

Sanata ve sanatçiya her zaman destek olduklarini belirten Merkezefendi Belediye Baskani Seniz Dogan, “Kültür ve sanat, sosyal belediyeciligin olmazsa olmazidir. Kültüre ve sanata önem veren bir ilçe ve belediyeyiz. Nitelikli sanat gösterilerinin, eserlerinin insanlari sosyallestirecegine, yasam kalitelerini yükseltecegine inaniyoruz. Bu noktada çalismalar ve etkinlikler gerçeklestiriyoruz. Hakki Dereköylü Güzel Sanatlar Lisesi son sinif ögrencilerimizin emekleriyle 19 Mayis Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayrami’na özel ‘Boy Portre Gençlik Sergisi’ düzenliyoruz. Tüm sanatsever hemsehrilerimizi sergimize bekliyoruz” diye konustu.

Kaynak: İHA