Kocasinan'da Sehrin Oksijen Deposu Parklar Yenileniyor

Kocasinan Belediye Baskani Ahmet Çolakbayrakdar, ilçe genelinde baslatilan mevcut parklari yenileme çalismalari çerçevesinde Erkilet bölgesindeki 1 kilometre uzunlugunda ve 25 metre genisligindeki parki inceledi. Sehrin oksijen deposu olan parklari yenilemeye devam ettiklerini vurgulayan Baskan Çolakbayrakdar, parklarin ilçenin çehresini degistirdigini ve güzellestirdigini söyledi.

Kocasinan'da Sehrin Oksijen Deposu Parklar Yenileniyor
Erkilet sürücü pistinin güzergahinda bulunan Asik Hasan Park’inda çalismalari kontrol eden Baskan Çolakbayrakdar, daha yesil ve konforlu Kocasinan için yogun gayret sarf ettiklerini belirtti.

Kocasinan’a bir yandan yeni ve farkli parklar kazandirirken diger yandan ise mevcut parklari yesil alan agirlikli daha fonksiyonel hale getirdiklerine dikkat çeken Baskan Çolakbayrakdar, “Kocasinan Belediyesi olarak bir yandan yeni parklar yaparken, bir yandan da mevcut parklari yeniliyoruz. Vatandaslarimiza uzun zamandir hizmet etmis ve yenilenmeye ihtiyaci olan oyun gruplari, sosyal donatilari ve yesil alanlari bir bir güzellestiriyoruz. Bunlardan biri olan Asik Hasan Parki’nda yenilemeye basladik. Gerek sert zemin gerekse yesillendirme konusunda çalismalar yürütüyoruz. Insallah en kisa süre içerisinde tamamlayip, bu bölgede yasayan hemsehrilerimize hizmet verecek. Bölgemizi güzellestirecek olan parkimiz, simdiden hayirli olmasini diliyorum. Tabi ki yeni parklar yapmak önceligimiz ama mevcut parklarinda korunmasi, yasatilmasi ve yenilenmesi de bir o kadar önem verdigimiz islerimiz arasinda yer aliyor. Park çalismalariyla bölgemizin çehresini degistiriyoruz ve güzellestiriyoruz” ifadelerine yer verdi.

Baskan Çolakbayrakdar, ihtiyaç olan her bir mahallede yeni park alanlari yapmakla birlikte mevcut parklari da program halinde yenilediklerini sözlerine ekledi.
Kaynak: İHA