Kahramankazanli Çocuklar Düzenlenen Senlikte Doyasiya Eglendi

Kahramankazan Belediyesince ilçedeki çocuklar için Geçmisten Günümüze Çocuk Oyunlari Senligi düzenlendi. Kahramankazan Belediye Baskani Serhat Oguz’un da eslik ettigi çocuklar, ip atlamadan yakan topa, seksekten köse kapmacaya kadar çesitli oyunlar oynayarak doyasiya eglendi.

Kahramankazanli Çocuklar Düzenlenen Senlikte Doyasiya Eglendi
Kahramankazan Belediyesi ve Ilçe Milli Egitim Müdürlügü isbirligiyle ilçedeki çocuklar için Geçmisten Günümüze Çocuk Oyunlari Senligi gerçeklestirildi.

Senlige Kahramankazan Belediye Baskani Serhat Oguz, Ilçe Kaymakami Abdullah Selim Parlar ve ilçe protokolüyle ögrenciler ve veliler katildi.

Senlikte çocuklar için içerisinde sisme oyuncaklarin da bulundugu alan olusturuldu. Çocuklar burada hem geleneksel çocuk oyunlari oynarken hem de sisme oyuncaklarla oynama firsati buldu. Baskan Oguz da, bu anlamli günde etkinlik alaninda çocuklari yalniz birakmadi. Oguz oyunlar oynayip, oyuncaklarda eglenen çocuklarin nesesine ortak oldu. Keyifli anlar yasayan çocuklar ayrica, ücretsiz olarak ikram edilen patlamis misir, pamuk seker, elma sekeri, seker macun gibi lezzetlerin de tadina bakti. Oguz, çocuklara kendi hazirladigi pamuk seker, macun ve patlamis misir ikraminda bulundu. Ip atlamadan yakan topa, seksekten köse kapmacaya kadar çesitli oyunlar oynayan çocuklar doyasiya eglendi. Senlige katilan çocuklarin mutluluklari görülmeye degerdi.

“Baskan Amca tesekkürler”

Senlikte neseli dakikalar geçiren çocuklar oldukça mutlu olduklarini ifade ederek, “Baskan Amca” diyerek seslendikleri Baskan Oguz’a senligi düzenledigi için tesekkür etti. Kahramankazan’in çocuklarin ilçesi oldugunu söyleyen Baskan Oguz da, alani dolduran çocuklara, “Sevgili çocuklar, sizleri çok ama çok seviyoruz” diyerek seslendi. Oguz, “Sizler yarinimizin ve ülkemizin teminati, gelecegin büyüklerisiniz. Ilçemizde çocuklarimiz için elimizden geleni yapiyoruz ve yapmaya devam edecegiz. Sevgili çocuklar yüzünüzden gülücükler hiç eksik olmasin. Doyasiya eglenin, sevgiyle kalin” diye konustu.

Kaynak: İHA