Kadin Hastaliklari Ve Dogum Uzmani Opr. Dr. Kilinç, SANKO'da

Kadin Hastaliklari ve Dogum Uzmani Opr. Dr. Elif Ceren Tutkun Kilinç, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde hasta kabulüne basladi.

Kadin Hastaliklari Ve Dogum Uzmani Opr. Dr. Kilinç, SANKO'da
Adana’da 1990 yilinda dogan Opr. Dr. Kilinç, ilk ve orta ögrenimini Gaziantep Kolej Vakfi’nda, lise ögrenimini Gaziantep Kolej Vakfi Fen Lisesi’nde tamamladi. Üniversite egitimine 2007-2008 yillarinda Ege Üniversitesi Dis Hekimligi Fakültesi’nde baslayan Opr. Dr. Kilinç, tip meslegine duydugu ilgi nedeniyle dis hekimligi fakültesindeki egitimini birakarak, 2009- 2015 yillari arasinda Ufuk Üniversitesi Tip Fakültesi’nde egitim gördü.

Uzmanlik egitimine 2016 yilinda Dr. Zekai Tahir Burak Kadin Hastaliklari ve Dogum Hastanesi’nde baslayan Opr. Dr. Kilinç, 2019 yilinda Ankara Sehir Hastanesi’nde devam ettigi egitimini 2020 yilinda “operatör doktor” olarak tamamlayarak mezun oldu.

Mecburi hizmet görevini 2020-2022 yillari arasinda Mardin Kiziltepe Devlet Hastanesi’nde tamamlayan Opr. Dr. Kilinç, Mayis 2022 itibariyla Kadin Hastaliklari ve Dogum Uzmani olarak SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde hasta kabul etmeye basladi.

Evli olan Opr. Dr. Kilinç’in mesleki ilgi alanlari; gebelik takibi, riskli gebelik takibi, dogum, laparoskopik ve histereskopik cerrahi islemler ve genital estetiktir.

SANKO Üniversitesi Hastanesi Kadin Hastaliklari ve Dogum Klinigi

SANKO Üniversitesi Hastanesi Kadin Hastaliklari ve Dogum Klinigi’nde jinekolojik muayene, gebelik takibi, agrisiz normal dogum, sezaryen, infertilite tedavileri, ilaçli rahim filmi (HSG), her türlü jinekolojik ameliyatlar, ileri düzey laparoskopik ve histeroskopik (kapali) operasyonlar, menopoz tedavisi, yüksek teknoloji ve uzman kadroyla gerçeklestirilmektedir.
Kaynak: İHA