Fidanlar Sehitler Ve Gaziler Anisina Toprakla Bulusturdu

DENIZLI – Denizli’nin Honaz Dagi Milli Parki’nda olusturulan Denizli Sehitleri ve Gazileri Hatira Ormaninda sehitler ve gaziler anisina fidan dikimi gerçeklestirildi.

Fidanlar Sehitler Ve Gaziler Anisina Toprakla Bulusturdu


Denizli Valiligi, Denizli Büyüksehir Belediyesi, Orman Genel Müdürlügü, Aile ve Sosyal Hizmetler Il Müdürlügü, Tüm Muharip Gaziler Dernegi ve Harp Malulü Gaziler-Sehit Dul ve Yetimleri Dernegi’nin is birliginde, Honaz Dagi Milli Parki’nda, Denizlili sehit ve gazilerimizin isim ve hatiralarinin yasatilacagi bir hatira ormani olusturuldu. Hatira Ormani’nin fidan dikim törenine; Denizli Valisi Ali Fuat Atik’in yani sira Denizli Büyüksehir Belediye Baskani Osman Zolan, Rektör Yardimcisi Prof. Dr. Ibrahim Kisaç, Pamukkale Kaymakami Ugur Bulut, Merkezefendi Kaymakami Adem Uslu, Pamukkale Belediye Baskani Avni Örki, Il Müftüsü Mehmet Asik, Aile ve Sosyal Hizmetler Il Müdürü Kadriye Özer Bici, Çalisma ve Is Kurumu Müdürü Fatih Isik, paydas kurumlardan yetkililer ve vatandaslar katildi.

Sehitlerin aziz ruhlarina okunan dualarla birlikte fidanlar toprakla bulusturuldu. Can sulari verildi.

Tören, fidan dikiminin ardindan hayir ikramlari ile sona erdi.

Fidan dikim törenine duygu ve düsüncelerini aktaran PAÜ Rektör Yardimcisi Prof. Dr. Ibrahim Kisaç, sunlari kaydetti: “Bu topraklari bizlere vatan olarak emanet eden, aziz sehitlerimizin hatiralarinin gelecek kusaklarimiza birakacagimiz en önemli miraslardan biri olan ormanlarimizda yasatilacak olmasindan dolayi son derece mutluyum. Bu projeyi hayata geçiren basta valiligimiz olmak üzere paydas kurumlarimiza Pamukkale Üniversitesi olarak sükranlarimizi sunuyoruz.”
Kaynak: İHA