Denizli'de 175 Çocuk, Bale Ve Zumbayla Muhtesem Bir Geceye Imza Atti

Denizli Büyüksehir Belediyesi spor kurslarinin bale ve zumba kids branslarinda egitim alan 175 çocuk muhtesem bir geceye imza atti. Gecede çocuklari yalniz birakmayan Baskan Zolan, “Bizim çocuklarimiz, yavrularimiz, her seyin en iyisi ve en güzeline layik” dedi.

Denizli'de 175 Çocuk, Bale Ve Zumbayla Muhtesem Bir Geceye Imza Atti


Denizli Büyüksehir Belediyesinin “Denizli’de spor yapmayan kalmayacak” slogani ile hayata geçirdigi ücretsiz spor kurslarinin bale ve zumba kids branslarinda egitim alan 175 çocuk muhtesem bir geceye imza atti. Büyüksehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi Özay Gönlüm Salonu’nda düzenlenen programa Denizli Büyüksehir Belediye Baskani Osman Zolan, Meclis Baskanvekili Ali Degirmenci, Genel Sekreter Yardimcisi Ömer Faruk Özer, davetliler ve binlerce vatandas katildi.

Bale ve zumba kids branslari yilsonu gösterisinde hünerlerini sergileyen çocuklar izleyicilere unutulmaz anlar yasatti. Uzun süre alkislanan 175 kisilik dev kadro, isik ve müzigin muhtesem uyumu ile izleyenleri adeta büyüledi. Gecenin sonunda izleyicilere seslenen Denizli Büyüksehir Belediye Baskani Osman Zolan, Büyüksehir Belediyesi olarak her alanda, vatandaslarin istekleri dogrultusunda çalismalar yaptiklarini söyledi.



“Çocuklarimiza daha iyi imkanlar saglamak için çalisiyoruz”

Baskan Osman Zolan, “Bizim çocuklarimiz, yavrularimiz, her seyin en iyisi ve en güzeline layik. Onlara he türlü imkani sunmak gerekiyordu, biz de Büyüksehir Belediyesi olarak çocuklarimiza, gençlerimize, gelecegimize yatirim yapmak anlaminda böyle bir egitim verdik. Egitimcilerimize ve gözbebegi yavrularini bizlere emanet eden velilerimize çok tesekkür ediyorum. Çocuklarin kendilerini gelecege hazirlamasi için birçok imkan saglamaya çalisiyoruz. Birlikte daha güzele, çocuklarimiza daha iyi imkanlar saglamak için çalisiyoruz” diye konustu.

Kaynak: İHA