Çevre, Sehircilik Ve Iklim Degisikligi Bakani Murat Kurum Açiklamasi 'Eser Siyaseti Yapmaya Devam Edecegiz'

Çevre, Sehircilik ve Iklim Degisikligi Bakani Murat Kurum, Ak parti olarak eser üreten, eser siyaseti yapan tarafta olmaya devam edeceklerini söyledi.

Çevre, Sehircilik Ve Iklim Degisikligi Bakani Murat Kurum Açiklamasi 'Eser Siyaseti Yapmaya Devam Edecegiz'
Bir dizi temel atma ve açilis törenine katilmak üzere Erzurum’a gelen Çevre, Sehircilik ve Iklim Degisikligi Bakani Murat Kurum, Ak Parti il Baskanligini ziyaret etti.

Partililere hitap eden Bakan Kurum, Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’in selamini ve sevgilerini iletti.

“Erzurum’a biz hep heyecanla geldik” diye konusmasina baslayan Bakan Kurum, “Erzurum’umuzun daha güzel olabilmesi, istihdam, anlaminda altyapi anlaminda vatandaslarimiza hizmet verebilmek amaciyla atamiza ve ecdadimiza yakisacak sekliyle hep birlikte bir uyum ve ahenk içerisinde çalismaya gayret gösteriyoruz. Ecdadimizin bize biraktigi tarihi eserleri de gün yüzüne çikarak bu manada Erzurum’u tarihiyle, kültürüyle ve bu kimligiyle gelecek nesillere aktaracak anlayisla çalismalarimizi yürütüyoruz” diye konustu.



Erzurum’a 42 milyar lira yatirim yaptiklarini ifade eden bakan kurum konusmasini söyle sürdürdü;

“Sehrimizi emin olun ki bölgede istihdam olusturan, dogal ve kültürel güzellikleriyle bir cazibe merkezi haline getirecek adimlarimizi kararlilikla atiyoruz. Bu noktada çok önemli kentsel dönüsüm projeleri yapiyoruz. Tabi burada durmayacagiz. Biz eser üreten, eser siyaseti yapan tarafta durduk, her zaman hizmet ürettik. Bu noktada da milletimizin gözünün içine baktik, her zaman gözünü kulagini dinleyen tarafta olduk. Onlarla gönül gönüle, omuz omuza hareket ettik. Ve bundan sonra da güçlü AK Parti teskilatlariyla insallah 2023 yilinda da Cumhurbaskanimizi tekrar baskomutan ilan etmek, tekrar bu hizmet siyasetinin hikayesine devam etmek üzere gece gündüz çalisacagiz. Hizmet yarisina kaldigimiz yerden devam edecegiz. Erzurum’u tüm illerimizde oldugu gibi hak ettigi noktaya getirmek adina, var gücümüzle çalisacagiz. ”

Konusmanin ardindan Bakan Kurum tarafindan Iyi Partiden istifa ederek AK Partiye geçen Köprüköy Belediye Meclis Üyesi Mehmet Nuri Karaduman’a parti rozeti takildi.

Karaduman AK Parti’ye, ilçesinde yerel yönetimin hizmet yaparken herkese esit davrandigi için katildigini ifade etti.

Kaynak: İHA