Bünyan'da Taziye Ve Toplu Etkinlik Salonlarina Bir Yenisi Daha Eklendi

Kayserinin Bünyan ilçesinde Akçati (Karacafenk) Mahallesinde hayirseverler tarafindan yapimi tamamlanan Akçati Taziye ve Toplu Etkinlik Salonu’nun açilisi gerçeklestirildi.

Bünyan'da Taziye Ve Toplu Etkinlik Salonlarina Bir Yenisi Daha Eklendi
Ilçe Kaymakami Turgut Gülen, Belediye Baskani Özkan Altun, Jandarma Komutani Kadir Er, Müftü Mahmut Tasyapan, Milliyetçi Hareket Partisi Ilçe Baskani Tevfik Düzen, meclis üyeleri, muhtarlar ve vatandaslarin katilimi ile gerçeklestirilen açilista, fidanlar toprakla bulusturuldu. Bünyan Belediye Baskani Özkan Altun yaptigi açiklamada; ’’Ekiplerimizce hazirlanan açilis programi çerçevesinde salonumuz çevresinde hazirlanan fidanlari toprakla bulusturup fidan dagitimi gerçeklestirdik. Bizleri hizmete basladigimiz günden bu yana yalniz birakmayan, destekleriyle Bünyan’imiza ve mahallelerimize deger katan kiymetli hayirseverlerimiz basta olmak üzerek katilim saglayarak bizleri yalniz birakmayan protokolümüze, meclis üyelerimize, mahalle muhtarlarimiza ve tüm hemsehrilerimize tesekkür ediyor, taziye ve toplu etkinlik salonumuzun Akçati Mahallemize ve ilçemize hayirli olmasini diliyorum" ifadelerini kullandi.

Akçati Mahalle Muhtari Zafer Memis ve mahalle sakinleri Baskan Altun’ ve Bünyan Belediyesine açilan salon ve verilen hizmetler için tesekkür etti.
Kaynak: İHA