Baskentte Halk Otobüsü Ile Ticari Araç Çarpisti Açiklamasi 2 Yarali

Baskentte seyir halindeki bir halk otobüsüne ticari aracin çarpmasi ile meydana gelen kazada 2 kisi hafif yaralandi.

Baskentte Halk Otobüsü Ile Ticari Araç Çarpisti Açiklamasi 2 Yarali
Ankara’nin Çankaya ilçesinde seyir halinde Esat Caddesi üzerinde ilerleyen 06 FY 6501 plakali halk otobüsüne ayni cadde üzerinde ilerleyen 34 CAT 538 plakali ticari araç Baglayan Sokaga yönelirken, halk otobüsünün sag yolcu kapisindan çarpti. Bölgedeki esnafin ihbari üzerine olay yerine çok sayida polis ve saglik ekibi sevk edildi.

Meydana gelen kazada, ticari araç içerisinde bulunan Y.B. ve M.K. hafif yaralanirken, halk otobüsü içindeki yolcularin saglik durumunun iyi oldugu ögrenildi.

Kazanin taniklarindan Ertan Bag, su ifadelere yer verdi:

“Olay aninda çok büyük bir ses duydum. Sese çiktigim anda araçlarin gelen otobüsün sanirim sokaga girmek isteyen araca çarpmasi sonucu bir kaza meydana geldi. Yarali durumunu net bilmesem de gördügüm soför ve yanindaki arkadas vardi yanindaki arkadas saglamdi. Herhangi bir seyi yoktu. Ama soförde muhtemelen kafasina aldigi bir darbe gördüm. Ama otobüsün içerisindekilerden haberim yok. Bu caddede kaza olayi çok fazla meydana geliyor. Bunun en büyük sebeplerinden bir tanesi de açikça belirtmek istiyorum. Trafik lambasinin vatandaslarimizin yaya geçidinin nasil kullanacagini bilmemesinden de kaynaklaniyor.”
Kaynak: İHA