Baskan Sahin'den Hemsirelere Ziyaret

Bilecik’in Osmaneli Belediye Baskani Münür Sahin, Hemsireler Günü nedeniyle Mustafa Selahattin Çetintas Devlet Hastanesi’ni ziyaret ederek görev yapan hemsirelerin gününü kutladi.

Baskan Sahin'den Hemsirelere Ziyaret
Baskani Münür Sahin, ziyaretleri sirasinda hemsirelerin bu özel günlerini kutlayarak islerinde kolayliklar diledi. Saglik hizmetlerinin temel taslarindan biri olan hemsirelerin bu görevi sevgi, saygi ve sabirla yerine getirdiklerini ifade eden Baskan Sahin, bilgi ve becerilerini insanlarin sagligina adayan hemsirelerin, saglik hizmetlerinin yürütülmesinde, gelisiminde ve sürdürülebilirliginde önemli role sahip oldugunu kaydetti.

Hemsireligin, psikolojik, sosyal ve ekonomik açidan desteklenmesi gereken en önemli meslek gruplarindan biri olduguna deginen Baskan Münür Sahin, "Hemsireler, saglik sektörünün vazgeçilmez temsilcisidir. Ülkemizin her kösesinde, insan hayatinin kutsalligindan ödün vermeden büyük bir gayret ve özveriyle meslegini yerine getiren ve beyaz melekler diye hitap ettigimiz hemsirelerimizin bu özel gününü en içten duygularimla kutluyor saygi ve sevgilerimi sunuyorum" dedi.

Baskan Sahin’in ziyaretine, Ak Parti Osmaneli Ilçe Baskani Saban Güdem, Kadin Kollari Baskani Sevcan Alkus, Gençlik Kollari Baskani Esref Gümüs ve Belediye Meclis üyeleri de eslik etti.
Kaynak: İHA