Baskan Özgan Açiklamasi 'Kozan Için Fikirlerinizi, Projelerinizi Bizimle Paylasin'

Kozan Belediye Baskani Kazim Özgan, üniversite ögrencilerinden Kozan için fikirlerini, projelerini ve hayallerini kendileriyle paylasmalarini istedi.

Baskan Özgan Açiklamasi 'Kozan Için Fikirlerinizi, Projelerinizi Bizimle Paylasin'
Çukurova Üniversitesine bagli Kozan Meslek Yüksekokulu ve Isletme Fakültesi ögrencileri, "Tecrübeden Gelecege Söylesiler" etkinliginde Kozan Belediye Baskani Kazim Özgan ile bir araya geldi.

Baskan Özgan, konferans salonunda düzenlenen etkinlikte, Kozan’a yapilan hizmetleri tecrübelerini ve anilarini paylasti. Özgan, "Doga tarih kültür sehri Kozan’in güzelliklerini gelecege tasiyacak sizlersiniz. Kozan Kalesi atil durumdaydi, simdi gezilecek yerler arasinda reklam ve film çekilen bir alan haline getirdik. Kozan Barajinda tekne turu esliginde doga ile bas basa gezi yapabilirsiniz. Daha önce söz verdigimiz gibi sinema salonumuz sizlere ücretsiz. Ögrencilerimize Atatürk Parki’nda su bisikletleri ücretsiz bir sekilde hizmet verecek. Siz yeter ki Kozan için fikirlerinizi projelerinizi hayallerinizi bizlerle paylasin" dedi.

Program soru cevap bölümü ile sona ererken Okul Müdürü Doç. Dr. Volkan Yurdadog, Baskan Özgan’a tesekkür belgesi takdim etti.
Kaynak: İHA