Aydin Atatürk Devlet Hastanesi'nde Piknik Havasinda Kutlama

Atatürk Devlet Hastanesi hemsireleri, Hemsireler Günü’nü hastane bahçesinde piknik havasinda kutladi.

Aydin Atatürk Devlet Hastanesi'nde Piknik Havasinda Kutlama


Hemsireler Günü dolayisiyla Aydin genelinde gerçeklestirilen etkinlikler devam ederken, Atatürk Devlet Hastanesi yönetimi tarafindan hastane bahçesinde bir kutlama etkinligi gerçeklestirildi.

Hastane bahçesinde hazirlanan etkinlikte bir araya gelen hemsireler, piknik havasinda gerçeklestirilen kutlamada, müzik esliginde doyasiya eglendi. Gerçeklestirilen etkinlige hastane yönetiminin yani sira Il Saglik Müdürlügü Halk Sagligi Hizmetleri Baskani Dr. Ebru Kurt ve Kamu Hastaneleri Hizmetleri Baskan Yardimcisi Op. Dr. Hakan Bulut ile hemsireler katildi.



Konu ile ilgili Atatürk Devlet Hastanesi tarafindan yapilan açiklamada, “Hastanemiz arka bahçesinde 12 Mayis Hemsireler Günü münasebetiyle Il Saglik Müdürlügü Halk Sagligi Hizmetleri Baskanimiz Dr. Ebru Kurt ve Kamu Hastaneleri Hizmetleri Baskan Yardimcimiz Op. Dr. Hakan Bulut’un katilimiyla 12 Mayis Hemsireler Günü’nü doyasiya kutladik. Hastanemiz mutfak personellerinin özveriyle hazirladigi pastayi kesip, hazirladiklari ikramlari hemsirelerimize ve diger çalisma arkadaslarimiza sunduk. Müzik esliginde, piknik havasinda güzel bir kutlama geçirdik. Ayrica Aydin’imizin birbirinden degerli isletmelerinin sponsor oldugu kiymetli hediyelerini kura çekimi gerçeklestirerek personellerimize takdim ettik. Bizlere destek olan degerli isletmelerimize tesekkür ederiz. Bilgi, deneyim, emek ve fedakarlikla meslegini icra eden bütün hemsirelerimize tesekkür ederiz. Sizlerle gurur duyuyoruz” ifadelerine yer verildi.

Kaynak: İHA