2 Yasindaki Bebegini Biçaklayarak Öldüren Anne Tutuklandi, Bebek Topraga Verildi

Antalya’nin Manavgat ilçesinde 2 yasindaki kizini biçaklayarak öldüren anne tutuklanirken, bir hafta önce 2 yasina giren bebegi de ayni saatlerde topraga verildi. Annenin ifadesinde psikolojik sorunlar yasadigini, kizini emzirdikten sonra bogmaya çalistigini ve daha sonra meyve biçagi ile biçakladigini, neden yaptigini bilmedigini söyledigi bildirildi.

2 Yasindaki Bebegini Biçaklayarak Öldüren Anne Tutuklandi, Bebek Topraga Verildi
Korkunç olay bugün Sarilar Mahallesi Muhittin Ersoy Bulvari üzerindeki bir apartmanin 3. katindaki evde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, pandemi sürecinde rahatsizlanan ve psikolojik tedavi gördügü bildirilen M.G. (25), 2 yasindaki kizi Betül G.’yi karninin iki yerinden biçaklayarak öldürdü. Olay, ayni evde kalan genç kadinin annesinin sabah ise giden damadi O.G.’yi aramasi ve O.G.’nin eve gelmesi ile ortaya çikti. Ihbar üzerine olay yerine gelen saglik ekibi, küçük kizin yasamini yitirdigini belirledi. Manavgat Ilçe Jandarma Komutanligi Olay Yeri Inceleme, Jandarma Suç Arastirma Timi (JASAT) ve Sarilar Jandarma Karakolu ekipleri de olay yerine sevk edildi. Cumhuriyet savcisi ve adli tabibin incelemelerinin ardindan talihsiz bebegin cenazesi, Büyüksehir Belediyesi Cenaze Hizmetleri görevlisinin kucaginda cenaze aracina konularak Antalya Adli Tip Kurumu’na gönderildi. Adli tiptaki islemlerin ardindan minik Betül, Side Kemer Mezarligi’nda kilinan cenaze namazinin ardindan topraga verildi.

Küçük Betül’ün cenazesine babasi O.G. ve akrabalarinin yani sira kalabalik bir vatandas toplulugu katildi.

Cenazenin topraga verilmesinin ardindan baba O.G. taziyeleri kabul etti.

Betül’ün topraga verildigi saatlerde ise Sarilar Jandarma Karakolu’nda islemleri tamamlanan anne M.G. Manavgat Adliyesi’ne çikarildi. Nöbetçi savcinin tutuklanmasi talebiyle mahkemeye sevk ettigi M.G.’nin tutuklanmasina ve 3 hafta süresince Adana Dr. Ekrem Tok Ruh Sagligi ve Hastaliklari Hastanesi’nde gözetim altinda tutulmasina karar verildi.

Anne M.G.’nin ifadesinde, pandemi sürecinde psikolojik sorunlar yasamaya basladigini, 3 haftadir tedavi gördügünü, kizini emzirdikten sonra bogazini sikmaya basladigini, bogazini birakip meyve biçagini sapladigini, bunu neden yaptigini bilmedigini söyledigi ögrenildi.
Kaynak: İHA