Yolun Karsisina Geçmeye Çalisirken Araç Çarpti, Yerden Kalkip Yoluna Devam Etti

Kocaeli’de yolun karsisina geçmeye çalisan genç kadina hafif ticari araç çarpti. Çarpmanin etkisiyle düsen kadin, yerden kalkip yoluna devam etti. O anlar araç kamerasina yansidi.

Yolun Karsisina Geçmeye Çalisirken Araç Çarpti, Yerden Kalkip Yoluna Devam Etti
Kaza, Kartepe ilçesi Sapanca Yolu Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, O.Ç. idaresindeki 54 ZS 990 plakali Fiat marka hafif ticari araç, yolun karsisina geçmeye çalisan S.S.’ye çarpti. Çarpmanin siddetiyle S.S. yere düstü. Olayin sicakligiyla herhangi bir yaralanma hissetmeyen S.S., düstügü yerden kalkti. Olayi gören vatandaslar ise S.S.’nin yardimina kostu. 112 Acil Çagri Merkezi’ne ihbarda bulunulmasiyla olay yerine saglik ve polis ekipleri sevk edildi. S.S., saglik ekiplerinin olay yerindeki müdahalesinin ardindan hastaneye kaldirildi.

Kaza ani ise ayni güzergahta bulunan bir baska araç kamerasina yansidi. Görüntülerde, S.S.’nin hizla karsiya geçmeye çalistigi sirada hafif ticari aracin çarpmasi yer aliyor. Ayni zamanda görüntülerde, S.S.’nin çarpmanin siddetiyle yere düstügü, daha sonra kalkip yürümeye devam ettigi görüldü.

Olayi gören vatandas Saban Yildiz, "Otobüsten indik. Genç kiz yolun karsisina geçmeye çalisirken bir araba çarpip gitti. Kiz hemen kalkti ama oturttuk. Sonrasinda da ambulansi çagirdik, gelip aldilar" dedi.

Kaynak: İHA