Salihli Belediyesi Asfalt Sezonunu Açti

Salihli Belediyesi, havalarin isinmasiyla birlikte sehir merkezinde asfalt çalismalarini baslatarak 2022 yili asfalt sezonunu açti. Fen Isleri Müdürlügü ekipleri, yeni sezonun ilk asfalt çalismasini dogalgaz hat döseme çalismalari nedeniyle Seyrantepe Mahallesinde bozulan yollarda gerçeklestirdi.

Salihli Belediyesi Asfalt Sezonunu Açti
Fen Isleri Müdürlügü ekipleri, özellikle dogalgaz alt yapi çalismalari dolayisiyla ilçe merkezinde bozulan yollarla ilgili tespit ve degerlendirme çalismasi yaparak tüm cadde ve sokaklarda asfalt çalismalari baslatti. Sezonun ilk asfalt çalismasina Seyrantepe Mahallesinde baslayan ekipler, asfalt yama robotu araciyla bozulan ve kazilan yollari asfaltladi.

“Bozuk yol kalmayacak”

Fen Isleri Müdürü Serkan Sözer ile birlikte asfalt çalismasinin yapildigi Seyrantepe Mahallesinde muhtar Süleyman Yildiz ile birlikte incelemelerde bulunan Salihli Belediye Baskan Yardimcisi Ibrahim Karaca, asfalt çalismasinin sehrin birçok noktasinda 2022 yili asfalt programi çerçevesinde tüm cadde ve sokaklarda devam edecegini söyledi.

Salihli’de bozuk yol kalmayacak sekilde çalismalara basladiklarini belirten Baskan Yardimcisi Karaca, “ Her türlü hazirligimizi yaparak yeni asfalt sezonunu açtik. Sehrimizin ihtiyaç duyulan, sokaklarinda, mahallelerinde ve caddelerinde hizli bir sekilde sicak asfalt çalismalarimizi sürdürecegiz. Vatandaslarimizin rahati için ihtiyaç duyulan her yere, alt yapisi tamamlanan tüm bölgelere asfalt planlamamizi yaptik. Plan ve program dahilinde ilçe genelinde asfalt çalismalarina hiz kesmeden devam edecegiz. Yeni asfalt sezonunun sehrimize hayirli olmasini diliyorum” dedi.

Kaynak: İHA