Saglik Çalisanlarina Tiyatro Morali

Ordu Büyüksehir Belediyesi, fedakâr ve özverili çalismalariyla toplumun gönlünde taht kuran saglik çalisanlarina yönelik güzel bir sürpriz hazirladi. Ordu Büyüksehir Belediyesi Karadeniz Tiyatrosu’nun yetiskin oyunu “Kamyon”u saglik çalisanlari ile bulusturan Büyüksehir Belediyesi, sahnelenen oyun ile saglik camiasina moral verdi.

Saglik Çalisanlarina Tiyatro Morali
Ordu Büyüksehir Belediyesi Karadeniz Tiyatrosu (OBBKT), yarim asri askin süredir kentin kültür ve sanat hayatina isik tutmaya, Ordulu sanatseverleri birbirinden güzel oyunlarla bulusturmaya devam ediyor. Oyunlari ile her yastan kesime hitap eden OBBKT, özel günlerde sergiledigi oyunlarla da büyük begeni topluyor.

‘Kamyon’ saglik çalisanlarinin begenisini kazandi

Hayatin her döneminde oldugu gibi pandemi döneminde de fedakârca görev yapan saglik çalisanlari için program yapan Ordu Büyüksehir Belediyesi, Mehmet Baydur’un yazdigi Orkun Öngen’in yönettigi komedi oyunu “Kamyon” isimli yetiskin oyununu saglik çalisanlari için oynadi. Ahmet Rifat Çol (Necati), Cemil Gündüz (Abuzer), Bülent Öztürk (Recep), Bülent Reisoglu (Zülfü), Ömer Temiz (Zeynel) ve Emrullah Yazici (Saban) gibi deneyimli isimlerin rol aldigi iki perdelik oyun, hem konusu hem de oyuncu performanslari ile izleyicileri kendine hayran birakti. Zorlu hayat kosullari içinde yardima muhtaç kalmis kendi çaresizlikleri ile bas etmeye çalisan köylü kesiminin yalin hikâyesini konu edinen “Kamyon” oyunu saglik çalisanlarinin da begenisini kazandi.

Saglik çalisanlarindan Baskan Güler’e tesekkür

Gösterim sonrasi saglikçilarin adina bir konusma yapan Ordu Üniversitesi Egitim ve Arastirma Hastanesi Bashekimi Doç. Dr. Hakan Timur, çok eglenceli bir aksam yasadiklarini söyledi.

Program dolayisiyla saglik çalisanlari adina Ordu Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Mehmet Hilmi Güler’e tesekkürleri ileten Timur, “Bugün burada çok güzel bir oyun izledik. Uzun zamandan bu yana pandemi ile mücadele ettik ve pandemi sonrasi bu sekilde bir araya geldik. Bize bu firsati taniyan Ordu Büyüksehir Belediye Baskanimiz Dr. Mehmet Hilmi Güler’e, ekibine ve tiyatroculara çok tesekkür ediyorum. Çok güzel bir oyundu. Çok güldük, çok eglendik. Herkesin izlemesi gereken çok güzel bir oyun, herkese tavsiye ediyorum. Gülmeye çok ihtiyacimiz var” dedi.

Oyun sonrasinda ise Ordu Il Saglik Müdürü Dr. Mustafa Kasapoglu tarafindan tiyatro oyuncularina çiçek takdimi yapildi.
Kaynak: İHA