Konyaalti'nda Psikolojik Danismalik Hizmeti

Konyaalti Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayisi ile vatandaslar için psikolojik danismanlik hizmeti sunuyor.

Konyaalti'nda Psikolojik Danismalik Hizmeti
Konyaalti Belediyesi Kültür ve Sosyal Isler Müdürlügü bünyesinde, alaninda uzman psikolog ve pedagoglar tarafindan psikolojik danismanlik hizmeti veriyor. Psikolojik danisma hizmetinin ücretsiz verildigi merkezde, aile danismanligi, psikolojik destek, çift danismanligi, çocuk ergen danismanligi gibi konularda destek olunuyor.

“Ücretsiz danismanlik hizmeti”

Tüm dünyayi etkisi altina alan pandemi nedeniyle vatandaslarin bu süreçte psikolojik olarak etkilendigini ifade eden Konyaalti Belediye Baskani Semih Esen, vatandaslarin yasadigi her sorunda daima yanlarinda olduklarini belirtti.

Bazi dönemlerde yasanan sikintilari tek basina çözmenin zorluguna deginen Esen, “Destek almamiz gereken durumlar da söz konusu olabilir. Vatandaslarimiza, alaninda uzman psikologlarimiz danismanlik hizmeti veriyor. Danisan hizmetinden faydalanmak isteyen vatandaslarimiz ücretsiz bu hizmetimizden yararlanabiliyor” dedi.



“Randevu alma”

Psikolojik danismanlik hizmetinden faydalanmak isteyen vatandaslarin, Halk Masa iletisim numarasindan üzerinden randevu alabildikleri belirtildi. Randevu seans araliklarinin kisiye göre düzenlendigi, 15-20 günlük periyotlarda gerçeklestirildigi kaydedildi.
Kaynak: İHA