Kirkagaç'ta 16 Milyon TL'lik Spor Kompleksinin Temeli Atildi

Gençlik ve Spor Bakanligi tarafindan Manisa’nin Kirkagaç ilçesine kazandiracagi ve maliyeti 16 milyon TL olan Kirkagaç Spor Kompleksi projesinin temeli gerçeklestirilen törenle atildi.

Kirkagaç'ta 16 Milyon TL'lik Spor Kompleksinin Temeli Atildi
Eski üniversite binasi ve mezbaha alani bölgesinde yapilan temel atma törenine Kirkagaç Kaymakami Murat Büyükköse, Kirkagaç Belediye Baskani Yasar Ismail Gedüz, Kirkagaç Kaymakam Refiki Bahri Gökalp, Ilçe Milli Egitim Müdürü Adem Yalçinkaya, AK Parti Kirkagaç Ilçe Baskani Mehmet Emin Güngör, MHP Kirkagaç Ilçe Baskani Halil Bogaz, BBP Kirkagaç Ilçe Baskani Yasin Sari, Ilçe Gençlik ve Spor Müdürü Mehmet Doruklu, Acar Idman Yurdu Kulüp Baskani Emin Elçi, belediye meclis üyeleri, sporcular ve vatandaslar katildi.

Saygi durusunda bulunulmasi ve Istiklal Marsinin okunmasiyla baslayan temel atma töreninde konusan Kirkagaç Belediye Baskani Yasar Ismail Gedüz dev bir spor tesisini ilçeye kazandirmaktan dolayi mutlu olduklarini belirterek emegi geçenlere tesekkür etti.

Spor kompleksi içinde ’Yari olimpik Kapali yüzme havuzu’, ’500 kisilik tribünlü futbol sahasi (76x113 ebatlarinda)’, ’Soyunma odalari’, ’Basketbol sahasi’, ’Tenis kortu’, ’Kapali hali saha’, ’Hali saha (22x44 ebatlarinda)’ yer alacak.

Konusmanin ardindan Kaymakam Büyükköse ve Belediye Baskani Gedüz birlikte butona basarak 16 milyon TL’lik dev yatirimin temelini atti.
Kaynak: İHA