Havza'da '25 Mayis' Hazirliklari

Samsun’un Havza ilçesinde “25 Mayis Atatürk’ü Anma ve Termal Turizm Festivali” hazirliklari devam ediyor.

Havza'da '25 Mayis' Hazirliklari
Atatürk ve silah arkadaslarinin Havza’ya gelislerinin 103. yildönümü kutlama hazirliklari kapsaminda Kaymakam Cengiz Nayman ve Belediye Baskani Sebahattin Özdemir baskanliginda degerlendirme toplantisi yapildi. Toplanti Havza Kaymakami Cengiz Nayman’in konusmasi ile basladi.

Kaymakam Nayman, “Festivallerin amaci düzenledikleri yerlerinin adini duyurmaktir. Bu kapsamda festival içinde yapilacak etkinlikler ilçeye insanlarin ilgisini çekecek biçimde organize etmenin çabasindayiz. Insallah bu yil 19 Mayis ve 25 Mayis ruhunu yansitacak bir festival organize edecegiz” dedi.

Belediye Baskani Sebahattin Özdemir ise “Festivalimiz 19 Mayis tarihinde baslayacak ve 25 Mayis Çarsamba günü sona erecek. Bu alti gün boyunca farkli etkinlikler ile festivalimizi en iyi sekilde yapmanin gayreti içerisindeyiz. Pandemi sonrasi halkimiz için önemli bir terapi görevi görecek” diye konustu.

Toplantiya Havza Milli Egitim Müdürü Ugur Saglam ve Havza Gençlik ve Spor Ilçe Müdürü Cafer Uzun da katildi.

Toplantida, festival takvimi, etkinlikler, basilacak afis, poster ve davetiye gibi konular hakkinda görüs alisverisinde bulunuldu.
Kaynak: İHA