Baskan Sayir Açiklamasi 'Belediyemiz Üzerindeki Hacizlerin Çogunu Kaldirdik'

Dilovasi Belediye Baskani Hamza Sayir, "Yaklasik 3,4 ay içinde gelinen noktada belediyemiz üzerindeki hacizlerin çogunu kaldirdik. Kalan yaklasik 150 haciz dosyasinin da ödemelerini yaptik ve hacizlerin kaldirilmasi için icra dairelerinden yazilarin gelmesini bekliyoruz" dedi.

Baskan Sayir Açiklamasi 'Belediyemiz Üzerindeki Hacizlerin Çogunu Kaldirdik'
Hamza Sayir, Dilovasi Belediyesi’nin mayis ayi meclis toplantisinda, belediye üzerinde vatandaslar ve kurumlar tarafindan alacaklarina karsilik olusan 2376 haciz dosyasinin çözümü için baslatilan çalismada sona gelindigini belirtti.

Baskan Sayir, yaklasik 2226 haciz dosyasinin kaldirildigini, kalanlarin ise ödemelerinin yapildigini ve üst yazilarinin beklendigini ifade ederek, kisa sürede bir tek hacizli dosya kalmayacagini açikladi.

"Hacizlerin çogunu kaldirdik"

Dilovasi Belediyesi tarihinde bir ilke imza attiklarini belirten Baskan Sayir, "Dilovasi Belediyesi’nin kurulusundan bu yana 2376 haciz dosyasi vardi. Tabi bu haciz dosyalari hemen hemen yaptigimiz ve yapacagimiz her islemde karsimiza çikiyordu. Bizde bu sorunun çözümü için ve belediyenin çalismalarinin rahatlatilmasi için geçtigimiz aylarda bir çalisma baslattik. Yaklasik 3,4 ay içinde gelinen noktada belediyemiz üzerindeki hacizlerin çogunu kaldirdik. Kalan yaklasik 150 haciz dosyasinin da ödemelerini yaptik ve hacizlerin kaldirilmasi için icra dairelerinden yazilarin gelmesini bekliyoruz. Insallah kisa sürede kalanlarinda yazilari geldikten sonra bizde bundan sonraki çalismalarimizi ve planlarimizi gönül rahatligiyla daha rahat bir sekilde yapmis olacagiz" dedi.

"Kentimiz gelisiyor, cazibesi artiyor"

Dilovasi’nin kroniklesmis sorunlarini çözmeye devam edeceklerini belirten Sayir, "Göreve geldigimiz günden bu yana Dilovasi’nin gelecegi için ne gerekirse yapiyoruz. Çok sükür bu güne kadar çiktigimiz her yolda, yaptigimiz her iste Rabbim yolumuzu açti. Insallah bundan sonra da Dilovasi’na deger devam katmaya edecegiz. Sorunlar çözüldükçe kentimiz gelisiyor, cazibesi artiyor" ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA