Iskilip'te Beton Parke Tesisi Törenle Açildi

Çorum’un Iskilip ilçesinde, belediye tarafindan yaptirilan beton parke tesisi gerçeklestirilen törenle hizmete açildi.

Iskilip'te Beton Parke Tesisi Törenle Açildi
Tesisin açilis programinda bir konusma yapan Iskilip Belediye Baskani Ali Sülük, "Seçim vaatlerimiz arasinda yer alan bir hizmeti daha ilçemize kazandirmanin mutlulugunu yasiyoruz. Bu hizmetin ilçemize kazandirilmasinda büyük emegi olan; Genel Baskan Yardimcimiz Sadir Durmaz’a, Çankiri Belediye Baskanimiz Ismail Hakki Esen’e, Il Baskanim Agah Karapiçak ve emegi geçen bütün herkese tesekkür ederim. Yaptiklarimiz ve yapacagimiz çalismalarla istihdami artirarak ilçe ekonomisine ve belediyemizin gelir kaynaklarina katki saglayamaya devam edecegiz. Cenab-i Allah tesisimizin kazasiz belasiz çalismasini nasip eylesin. Üretken Belediyecilik anlayisiyla ilçemize kazandirdigimiz beton parke tesisimiz ilçemize hayirli ugurlu olsun” dedi.



"Basari Iskilip belediye baskanimiza aittir"

Tesisin açilis programina katilan Çankiri Belediye Baskani Ismail Hakki Esen de, "Tesisin kurulmasinda en büyük emek gene çalismalariyla, projeleriyle belediye baskanimizindir. Zorlu bir dönemi geçirdikten sonra ilçemize kazandirilan beton parke tesisinin basta Iskilip olmak üzere ülkemize hayirli hizmetler etmesini Cenab-i Allah’tan diliyorum” seklinde konustu.



"Üretken belediyeciligin en güzel örnegi"

MHP Çorum Il Baskani Agah Karapiçak da, "Üretken belediyecilik anlayisi geregi Iskilip ilçemize bu tesisi kazandiran belediye baskanimiz Ali Sülük’e, bu yatirimin kazandirilmasinda büyük destegi olan Çankiri Belediye Baskanimiz Hakki Esen’e tesekkür ederim. Tesisin, ilçemize ve belediyemize gelir anlaminda çok büyük kazanç saglayacagina inaniyorum. Rabbim tesisimizi hayirli ugurlu eylesin" ifadelerini kullandi.

Tesisin açilis programina MHP Çorum Il Yönetimi, Merkez Ilçe Baskani Resit Büzkaya, MHP Ilçe Baskani Ali Alici, AK Parti Ilçe Baskani Yusuf Kaya, SP Ilçe Baskani Yavuz Katirci, Belediye Meclis Üyesi Hatun Çam, Il Genel Meclis Üyeleri Dogan Uçar ve Duran Biyik, sivil toplum kuruluslarinin temsilcileri, daire amirleri, Mahalle muhtarlari ve çok sayida davetli katildi.

Kaynak: İHA