Epilepsi Krizi Geçiren Yolcuyu Otobüsle Hastaneye Yetistirdi

Samsun’dan Ankara’ya seyahat eden bir yolcu, otobüste epilepsi krizi geçirdi. Otobüs soförü nöbet geçiren yolcuyu hastaneye otobüsle ulastirdi.

Epilepsi Krizi Geçiren Yolcuyu Otobüsle Hastaneye Yetistirdi
Edinilen bilgilere göre, Murat Yigitoglu yönetimindeki 61 AES 417 plakali sehirler arasi yolcu otobüsünde, kimligi ögrenilemeyen bir kisi, Çorum çevre yolunda epilepsi nöbeti geçirmeye basladi.

Durumu fark eden otobüs sürücüsü, Iskilip Kavsagi ve Toptancilar Kavsagi’nda kirmizi isik ihlali yaparak hastayi Hitit Üniversitesi Erol Olçok Egitim ve Arastirma Hastanesine götürdü. Otobüsün hastanenin nizamiye kapisindan sigmamasi üzerine klinik destek personeli tarafindan sedyeye alinan hasta, acil servise tasindi. Bu sirada kendine gelen hastanin acil servis doktorlarina, sik sik epilepsi nöbeti geçirdigini, duruma alisik oldugunu ve kendini iyi hissettigini söyledigi. Bu gelisme üzerine hasta kaydi olusturmadan hastaneden ayrildigi ögrenildi.

epilepsi krizi geçiren yolcuyu hastane birakan otobüs buradan Çorum sehirlerarasi Otobüs Terminali’ne girdi. Öte yandan otobüsün hastaneye gidisi ve hastanin tasindigi anlara ait görüntüler, Kent Güvenlik Yönetim Sistemi (KGYS), terminal ve hastanenin güvenlik kameralarina yansidi.
Kaynak: İHA