Hisarcik'ta 'Isimiz Çinicilik, Asimiz Cimcik, Suyumuz Incik, Hadi Yürüyem Simcik' Mottolu Yürüyüs

Kütahya’nin Hisarcik ilçesinde "Dünya Saglik Için Hareket Et Günü" etkinlikleri çerçevesinde “Isimiz Çinicilik, Asimiz Cimcik, Suyumuz Incik, Hadi Yürüyem Simcik” mottolu yürüyüs düzenlendi.

Hisarcik'ta 'Isimiz Çinicilik, Asimiz Cimcik, Suyumuz Incik, Hadi Yürüyem Simcik' Mottolu Yürüyüs
10 Mayis “Dünya Saglik Için Hareket Et Günü” etkinlikleri çerçevesinde kurum, kuruluslar ve sivil toplum örgütleri ile birlikte toplum bilincini ve farkindaligini arttirmak amaciyla Ilçe Hastanesinin koordinasyonunda Hükümet Konagi önünde düzenlenen etkinlikte günün anlam ve önemine dair konusmanin ardindan “Isimiz Çinicilik, Asimiz Cimcik, Suyumuz Incik, Hadi Yürüyem Simcik” sloganiyla baslayan yürüyüs esnasinda ögrenciler ellerinde, “ Saglikli beslen, hareket et, mutlu yasa” pankartlari tasidilar. Yürüyüs Mustafa Keles Caddesi, Kadilar Caddesi, Mehmet Ersoy Bulvari, Uzun Çarsi Caddesi ve Güner Önce Caddesi takip edilerek Hükümet Konagi önünde sona erdi.

Etkinlige, Belediye Baskani Fatih Çaliskan, Ilçe Emniyet Amiri Seydi Uzun, Ilçe Jandarma Komutani Tegmen Erkan Koç, Ilçe Hastanesi Bashekimi Dr. Mücahit Kartal, Hastane Müdürü Isa Gök, daire amirleri, Ilçe Hastanesi yönetimi, okul idarecileri, saglik personeli, emniyet güçleri, ögretmen, ögrenci ve vatandaslar katildi.

Kaynak: İHA