Burhaniye'de Saglik Merkezi Için Imza Töreni

Burhaniye Belediye Baskani Ali Kemal Deveciler, yeni yapilacak Belediye Saglik Merkezi için Nur Çakiroglu Albak ile bagis protokolü imzalandi. Saglik alaninda yaptigi hizmetlerle Balikesir’de öncü olan Burhaniye Belediyesi, ilçede kalici bir projenin daha hayata geçmesi için dügmeye basti.

Burhaniye'de Saglik Merkezi Için Imza Töreni
Eski otogar içerisinde bulunan ve Belediyeye bagli olarak ücretsiz hizmet veren tabiplik binasinin daha modern olarak faaliyet sunmasi adina yeni bir Saglik Merkezi yapmak için kollari sivayan Belediye Baskani Ali Kemal Deveciler, Nur Çakiroglu Albak ile bagis protokolü imzaladi. Kocacami yaninda eski Belediye binasinin oldugu arsaya yapilmasi planlanan Saglik Merkezi için Belediye Baskanlik makaminda bir araya gelen Deveciler ve Çakiroglu Albak, projede kullanilmak üzere yapilan bagisin protokolünü imzaladi. Imzalanan protokolde Saglik Merkezinin ismi de "Burhaniye Belediyesi Saglik Isleri Müdürlügü Ferit Çakiroglu Saglik Merkezi" olarak belirlendi. Daha önce de Burhaniye’de Belediye tarafindan yapilan bir krese bagista bulunan ve eski Burhaniye Belediye Baskani Ferit Çakiroglu’nun kizi olan Nur Çakiroglu Albak, imza sonra Burhaniye’de yapilan her yatirimin ilçe halkina fayda sagladigini ve bundan duydugu memnuniyeti dile getirdi.

Burhaniye Belediye Baskani Ali Kemal Deveciler’de yaptigi konusmada "Burhaniyemizde vatandaslarimizin her alanda daha müreffeh bir yasam sürmeleri adina yatirimlarimizi ona göre planliyor ve çalismalarimizi bu dahilinde yapiyoruz. Bu çalismalarimizda bize her anlamda destek olan herkes, Burhaniye’nin gelismesinde büyük bir rol aliyor. Ben bu kentte yasayan hemsehrilerim adina size ve sizin gibi düsünen tüm bagisçilarimiza tesekkürlerimi sunuyorum. Yeni yapilacak olan Saglik Merkezimizin Burhaniyelilere hayirli olmasini diliyorum" dedi.

Kocacami mahallesinde eski belediye binasinin oldugu alana yapilacak olan saglik merkezi bodrum üstü 3 kat olarak yapilacak. Toplamda 736 m2 kapali alana sahip olacak merkezde ücretsiz olarak reçete ve muayene hizmeti verilecek. Eski Garaj ’da bulunan Belediye Saglik Merkezinin yeni yapilacak Saglik Merkezine tasinacagi binada, 2 adet doktor, Psikolog, Fizyoterapist, Diyetisyen ile birlikte Belediye Saglik Isleri Müdürlügü personeli hizmet verecek.
Kaynak: İHA