Baskan Yilmaz Açiklamasi 'Güçlü Türkiye'yi Hep Beraber Insa Edecegiz'

Toroslar Belediye Baskani Atsiz Afsin Yilmaz, meclis toplantisinda birlik, beraberlik ve kardeslige vurgu yapti. Tüm dünyanin ekonomik olarak zor günlerden geçtigini belirten Yilmaz, “Türkiye sikintiya girerse hepimiz sikintiya gireriz. Hep birlikte güçlü Türkiye’yi insa edecegiz” dedi.

Baskan Yilmaz Açiklamasi 'Güçlü Türkiye'yi Hep Beraber Insa Edecegiz'
İçel’in merkez ilçe Toroslar Belediyesi Mayis Ayi Meclis Toplantisinin birinci birlesimi, Yunus Emre Kültür Merkezinde yapildi. Toplantida, gündem maddeleri görüsülerek karara baglandi.

Toplantida, Toroslar Belediyesinin 2021 mali yili bütçe kesin hesabinin ve yönetim dönemi hesabinin, Plan ve Bütçe Komisyonuna havalesi oy birligiyle kabul edildi. Toroslar Belediyesi bünyesinde hazirlanan 5. Etap 1/1000 ölçekli Ilave ve Revizyon Uygulama Imar Planina iliskin tüm komisyonlarin ortak raporu da görüsülerek oy çokluguyla kabul edildi.

“Çocuklarimizin, güvenli, huzurlu ve refah içinde yasamasi için çabaliyoruz”

Gündem maddelerinin görüsülmesinin ardindan dilek ve temenniler bölümünde konusan Baskan Yilmaz, dünyanin hizla degistigini ve bunun karsisinda birlik ve beraberlik içinde hareket edilmesi gerektigini söyledi.

Tüm dünyanin ekonomik olarak zor günlerden geçtigini belirten Yilmaz, “Dinimiz, mezhebimiz, kökenimiz ne olursa olsun; manevi degerlerimiz, bin yillik kardesligimiz bir yana kader birligimiz var. Türkiye sikintiya girerse hepimiz sikintiya gireriz. Onun için el ele, gönül gönüle vererek, ülkemizin önündeki firsatlari görüp, bu yönde ilerlememiz gerekir. Yeter ki bir olalim, beraber olalim, dogruyu görelim. Ortak parlak gelecegimize bakmamiz ve bunu hep beraber insa etmemiz gerekiyor. Ben, Türkiye’nin her geçen gün daha da güçlü olacagina cani gönülden inaniyor ve bundan heyecan duyuyorum. Çocuklarimizin güvenli, huzurlu ve refah içinde yasamasi için çalisiyoruz. Bu hedef için herkesle el ele, gönül gönüleyiz. Hep birlikte güçlü Türkiye’yi insa edecegiz” diye konustu.

Kaynak: İHA