Aydemir'den Sporcu Gençlere Övgü

AK Parti Erzurum Milletvekili Ibrahim Aydemir, hayatlarini spora adayan Mustafa Tekin, Meliksah Tekin ve Yildirim Beyazit’a ait spor magazasinin açilisinda övgüler yagdirdi. Aydemir, Palandöken’e buz dagini kazandiran, dagcilik ve tur kayaginda Türkiye’nin en iyileri arasinda yer alan Tekin kardesler ile onlarla kardes gibi olan Beyazit’in Erzurum için bir sans oldugunu söyledi.

Aydemir'den Sporcu Gençlere Övgü
Mustafa Tekin, Meliksah Tekin ve Yildirim Beyazit’in merkez Palandöken ilçesinde kurduklari yeni magazanin açilisina AK Parti Erzurum Milletvekili Ibrahim Aydemir, Büyüksehir Belediye Baskan Yardimcisi Hüseyin Koçan, merkez Aziziye Ilçe Belediye Baskan Yardimcisi Ömer Faruk Töremen ve çok sayida davetli katildi.

Açilis öncesi bir konusma yapan Milletvekili Ibrahim Aydemir, "Tekin kardes ile Beyazit yillardir hem spora hem de sporcuya hizmet veriyorlar. Açtiklari yeni yerleri hayirli olsun. Kis sporlari merkezi olan Erzurum’a Tekin kardesler ile Beyazit’in çok katkisi olmustur. Yurt içinde ve yurt disinda Türk sporunu her zaman zirveye tasimislardir. Türkiye’nin gözde kayak merkezi Palandöken’de büyük ilgi gören ve her yil festival yapilan buz parkin mimarlarindan olan Tekin kardesler ile Beyazit Erzurum adina bir sanstir. Sporcuya yakisir hal ve hareketleri ile her zaman örnek olan Mustafa Tekin, Meliksah Tekin ve Yildirim Beyazit’in 12 yildir hizmet verdigi spor magazasini tasidiklari bu yeni yerinde hayirli ugurlu olmasini temenni ediyorum" diye konustu.

Erzurum Büyüksehir Belediye Baskan Yardimcisi Hüseyin Koçan da ikisi kardes 3 sporcunun açtigi magazanin hayirlara vesilesi olmasini dileyerek, "Mustafa Tekin, Türkiye’nin çatisi konumunda olan Agri Dagi’na 100’ün üzerinde zirve tirmanisi yapmis bir sporcu. Bu muhtesem ve gurur verici bir olay. Yillarini dagcilik ve tur kayagina adayan bu üç kisinin açtigi magazadaki ürünler sporcuya en uygun ürünler olduguna inaniyorum" dedi.

Spor magazasinin açilisinda davetlilere ihlamur, semaverde çay, kahve ve su böregi ikram edildi.
Kaynak: İHA