Altinordu'da 33 Mahalle Beton Hizmetine Kavustu

Ordu’nun Altinordu Belediyesi tarafindan yapilan çalismalar dahilinde suana kadar 33 mahallenin beton yol çalismalari tamamlandi.

Altinordu'da 33 Mahalle Beton Hizmetine Kavustu
Ilçe merkezinde sokaklarda altyapiyi yenileyen Altinordu Belediyesi yollarda sicak asfalt ve kaldirimlarda ise baski beton çalismalari ile modern bir görünüme kavusturuyor. Çalismalar dahilinde kirsal mahalleleri de beton yol hizmeti ile bulusturan belediye ekiplerince simdiye kadar 33 mahallenin beton yol çalismalari tamamlanarak, hizmete sunuldu.

Altinordu Belediye Baskani Askin Tören, yürütülen son çalismalar ile Artikli Mahallesi’nin 3 sokaginda beton yol çalismalarinin tamamlandigini belirterek, farkli alanlarda da çalismalar yürüttüklerini kaydetti.

Tören, “Mevcut sorunlari çözerken, ortaya çikan yeni ihtiyaç ve talepleri karsilamaya yönelik çözümler de üretiyoruz. Yaptigimiz çalisma ile kirsal mahallerimizde yasami kolaylastiran ayni zamanda kirsal ile kent arasinda konforlu, güvenli ve hizli bir ulasim imkani sunan uzun ömürlü bir hizmeti hemsehrilerimize sunuyoruz. Her yönüyle daha güzel bir Altinordu için durmadan, yorulmadan çalismaya devam edecegiz” dedi.

Kaynak: İHA