4 Gündür Haber Alinamayan Genç, Aracinda Basindan Vurulmus Halde Bulundu

Antalya’nin Manavgat ilçesinde 6 Mayis Cuma gecesi evinden ayrildiktan sonra kendisinden haber alinamayan 30 yasindaki gencin cesedi, park halindeki aracinin yolcu koltugunda basindan tüfek ile vurulmus olarak bulundu.

4 Gündür Haber Alinamayan Genç, Aracinda Basindan Vurulmus Halde Bulundu
Manavgat’ta pazarcilik yaparak geçimini saglayan evli ve 2 aylik çocugu bulunan 30 yasindaki Osman Senol, 6 Mayis gecesi saat 02.30 siralarinda Selale Mahallesi’nde bulunan evlerinden pazarcilik yaptigi kapali kasa kamyonetiyle ayrildi. Sabah tüm aramalarina ragmen Osman Senol’dan haber alamayan ailesi karakola giderek polise kayip basvurusunda bulundu. Yapilan aramalardan sonuç alinamazken, aci haber bugün ögle saatlerinde geldi.

Osman Senol, Antalya-Konya Karayolu Akseki ilçesi sinirlari içerisinde Manayit Rampa girisinde yolun saginda bulunan sürücülerin dinlenmek için kullandigi yerde park halindeki kamyonetinde basindan vurulmus olarak bulundu. Aracin yola ters istikamette, Gündogmus yönüne dönük oldugu ve Senol’un aracin yolcu koltugunda oldugu bildirildi.

Osman Senol’un cenazesi, Cumhuriyet Savcisi, adli tabip ve olay yeri inceleme ekiplerinin yaptigi incelemelerin ardindan önce Akseki Devlet Hastanesi morguna buradan da Antalya Adli Tip Kurumuna gönderildi.
Kaynak: İHA