Sehit Yakinlarindan Ihtiyaç Sahibi Çocuklara Bayramlik

Adana’nin Ceyhan ilçesinde sehit aileleri "Bir Sehit, Bir Çocuk" diyerek tarlalarda çalisan mevsimlik isçilerin çocuklarina bayramlik hediye etti.

Sehit Yakinlarindan Ihtiyaç Sahibi Çocuklara Bayramlik
Tüm Sehit Çocuklari Dernegi Kurucu Baskani Meltem Kaya, sosyal medya araciligiyla geleneksel hale getirdigi “Bir Sehit, Bir Çocuk” organizasyonunda 700 çocugun yüzünü güldürdü.

Kampanyada Türkiye’nin dört bir yanindan sehit yakinlari ve hayirsever vatandaslarin yardimiyla alinan bayramliklar tarim isçilerinin çocuklarina dagitildi.

Romanlar Dernek Baskani Yilmaz Tiger, “Burasi Gazi Köy, her sene buraya böyle bayramliklar getiriliyor. Sehitlerimizden Allah razi olsun, Allah rahmet eylesin, mekânlari cennet olsun. Her yil bizim çocuklarimizi sevindiriyorlar, bizleri düsünenlere çok tesekkür ediyoruz. Bunlari gönderen sehit ailelerine tesekkür ediyoruz, sehitlerimizin mekâni cennet olsun, Allah razi olsun” dedi.

Tarim isçisi Hatice Yilmaz ise duygularini su sekilde ifade etti: “Sehitlerimizin ailelerinden Allah razi olsun, gönderen de sag olsun, sehitlerimizin mekânlari cennet olsun. Bize bunlari getirenlerden herkesten Allah razi olsun, Allah kaza bela vermesin. Sizlerden de Allah razi olsun.”

Tüm Sehit Çocuklari Yardimlasma Dernegi Baskani Meltem Kaya da, “Geleneksellestirdigimiz her Ramazan Bayrami’nda sehitlerimiz adina bayramliklar dagitiyoruz. Bir sehit bir çocuk bayram hediyelerimizi bugün burada basladik. Birkaç ilde de bayramliklarimizi dagitmaya devam edecegiz. Bu defa sehitlerimizin aileleri ve hayirseverlerimizin destegi ile yaklasik 700 çocugumuza bayramlik dagitiyoruz” dedi.

Kaynak: İHA