Rektör Özölçer, Ramazan Bayramini Kutladi

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ismail Hakki Özölçer, Tüm Müslüman aleminin Ramazan Bayrami kutladi.

Rektör Özölçer, Ramazan Bayramini Kutladi
Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ismail Hakki Özölçer, Ramazan Bayrami nedeniyle mesaj yayimladi. Özölçer yayimladigi mesaj söyle;

"Rahmet, merhamet ve bereket ayi olan, manevi duygularin yogun olarak hissedildigi Ramazan Ayinin sonunda; bir kez daha huzur içinde Ramazan Bayrami’na kavusmanin mutlulugu ve coskusu içerisindeyiz. Bayramlar, insani, vicdani ve dini güzelliklerin birlikte yasandigi, birlik, beraberlik ve kardeslik duygularinin, sevgi ve sayginin en güzel örneklerinin hissedildigi, toplumsal bagin kuvvetlendigi, darginliklarin ve küskünlüklerin unutulup, herkesin birbirine kucak açtigi paylasma ve dayanisma günleridir. Bu duygu ve düsüncelerle Ramazan Bayraminin basta ülkemiz ve Islam âlemi olmak üzere tüm dünyaya baris, huzur, saglik ve mutluluk getirmesini temenni ediyor, Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi akademik ve idari personelinin, Zonguldakli hemserilerimizin, sevgili ögrencilerimizin, milletimizin ve Islam âleminin mübarek Ramazan Bayrami’ni en içten dileklerimle kutluyorum."
Kaynak: İHA