Atik Durumdaki Elektronik Esyalar Egitime Kazandiriliyor

Kütahya’nin Tavsanli ilçesinde atil durumdaki elektronik esyalar egitime kazandiriliyor.

Atik Durumdaki Elektronik Esyalar Egitime Kazandiriliyor
Tavsanli Arslanbey Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak Okul Müdürü Okay Torun öncülügünde okullarin depolarinda zamanin ihtiyaçlarini karsilayamadigindan dolayi bekleyen, atil ve büyük bir bölümü kullanilamayacak durumda olan elektronik atik malzemeler egitime kazandirildi.

Elden geçirilen ve bakimlari yapilan elektronik aletler ögrencilerin egitimi için kullanilabilmesinin yaninda çalisir duruma gelen malzemelerde yine öncelikle egitim kurumlarinin ihtiyaçlari karsilanmak üzere ekonomiye kazandirilmasi hedefleniyor.

Ilçede ilgili kurumlardan yaklasik 5 ton elektronik atik malzeme toplandi. Sifir Atik Projesi ile degerlendirilen proje konusunda Okul Müdürü Okay Torun yaptiklari çalismayi çok önemsediklerini, okul ve kurumlarin depolarinda bekletilmek zorunda kalan bu atiklarin tekrar kullanilabilmesi için yaptiklari çalismalardan haz duyduklarini ve devamini getirmek için gereken çalismalari yürüteceklerini ifade etti.

Okul Müdürü Torun, yapilan çalismalar esnasinda kendilerine verdikleri desteklerden dolayi Tavsanli ve Domaniç Ilçe Milli Egitim Müdürlüklerine ve Tavsanli Ilçe Özel Idare Müdürlügü’ne tesekkür ettigini belirtti.

Kaynak: İHA