Ünlü Doktoru Öldüren Uzman Çavus Tutuklandi

Denizli’de ünlü Kadin Hastaliklari ve Dogum Uzmani Dr. Naim Ünsal’i sokak ortasinda öldüren uzman çavus, çikarildigi mahkemece tutuklandi.

Ünlü Doktoru Öldüren Uzman Çavus Tutuklandi


Konya Egitim Arastirma Hastanesi’nden bir süre Acipayam Devlet Hastanesi’ne atanan ve daha sonra buradan ayrilarak Denizli il merkezinde kendi muayenehanesini açan Kadin Hastaliklari ve Dogum Uzmani Dr. Naim Ünsal (63), askerlik subesi önünde darp ettigi ve ayni zamanda hobi olarak besledigi atlarin bir dönem bakiciligini da yapan uzman çavus Musa Aktas (28) tarafindan tabancayla ates edilerek öldürüldü.

Dr. Ünsal’in hobi olarak besledigi atlarina bir süre önce bakicilik yapan Musa Aktas’in, Ünsal’dan 15 bin TL borç para aldigi, doktorun bu parayi geri talep etmesi üzerine ikili arasinda tartisma yasandigi ortaya çikti. Birkaç gün önce Ünsal’in evinde görüsen taraflar arasinda husumet basladigi, Musa Aktas’in bugün konusmak için Dr. Ünsal’in Acipayam’da at yetistirdigi bahçe evine geldigi, ikili arasinda çikan tartismanin büyüyerek silahli kavgaya dönüstügü ifade edildi.

Dr. Naim Ünsal’in hayatini kaybettigi cinayetle ilgili olarak gözaltina alinan uzman çavus Aktas, emniyetteki islemlerinin ardindan adliyeye sevk edildi. Aktas çikarildigi mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Kaynak: İHA